Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
fanclub tego dziwnego serialu ktorego nie moge zrozumiec Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

twoja ulubiona kobitka?
Teri Hatcher (Susan Mayer)
20%
 20%  [ 4 ]
Marcia Cross (Bree Van De Kamp)
15%
 15%  [ 3 ]
Felicity Huffman (Lynette Scavo)
25%
 25%  [ 5 ]
Eva Longoria (Gabrielle Solis)
20%
 20%  [ 4 ]
Nicollette Sheridan (Edie Britt)
5%
 5%  [ 1 ]
Brenda Strong (Mary Alice Young)
15%
 15%  [ 3 ]
Total Votes : 20

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 4:57 am

fanclub serialu "gotowe na wszystko"

kto jeszcze prucz mnie oglada ten dziwny serial i moze mi powiedziec co bylo w ostatnich 2 odcinkach ktorych zapomnialam zobaczyc.
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 5:04 am

niestety, nie oglądam, piszę 4 gold wink

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 5:26 am

ne mam pojecia co to jest....
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 6:34 am

bo wy sie nie znacie xd

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

suicunka

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 6:41 am

słyszałam o tym serialu, ale go nie oglądam xD
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 8:23 am

A chodzi Ci o powtórki które teraz leca czy sobie ściągasz? Bo ja widziałam tylko to, co puszczali u nas w tv, czyli 2 serie tylko (chyba tyle puszczali tylko, co nie? xD).

A wiecie ze w najnowszej serii, która beda teraz krecic David Beckham i Robbie Williams beda grac parę gejów? To bedzie monce xd
I u nas poleci za dwa lata, chlip... a ja se tego nie ściagam bo mi się nie chce, a i tak bym nie skumała co oni tam mowią wogóle crying crying crying

zmora13

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 8:34 am

zmora13
A chodzi Ci o powtórki które teraz leca czy sobie ściągasz? Bo ja widziałam tylko to, co puszczali u nas w tv, czyli 2 serie tylko (chyba tyle puszczali tylko, co nie? xD).

A wiecie ze w najnowszej serii, która beda teraz krecic David Beckham i Robbie Williams beda grac parę gejów? To bedzie monce xd
I u nas poleci za dwa lata, chlip... a ja se tego nie ściagam bo mi się nie chce, a i tak bym nie skumała co oni tam mowią wogóle crying crying crying
w niedziele o 22 na polsacie leci po 2 odcinki nuuu
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 10:01 am

Czyli powtórki. ja ich nie oglądam, ale mama jakos tak przełączała na to i akurat wiem jakie mniej więcej odcinki leciały.
Mam nadzieję, ze Ci dobrze streszcze co mniej więcej jak było.

gabriela z tym swoim znalazła ładna dziołszkę (striptizerkę), któta by im oddała swoje dziecko, bo wszystkie inne były brzydkie, ale ta nie chce za bardzo więc ją przekupują.
Susan się chyba rozstała z tym swoim lekarzem. Jej były mąz zepsuł jej kran akurat kiedy jedli u niej kolację i doktorek przez pomyłke zadzwonił do tego hudraulika, jej bylego chlopaka, się spotkali, doszło do małej przepychanki, Susan się wywaliła z wózka rofl i zerwali xD Z hudraulikiem się nie pogodziła.
Bree zaczęła chodzic na spotkania AA, ale wmawia sobie, ze wcale nie jest alkoholiczka, tylko ma podłego syna. Gościu co prowadzi te spotkania juz się chce z nia jakos bliżej poznac.
Lynette przyjeła do pracy nową dziewczynę, która ma świetną figurę bo karmi piersia, ale w pracy ją podglądają (Lynette i jej szef, to była świetna scena xd ) i sie okazuje, ze jej dziecko ma 5 lat, lol, ohydne, ja nie mogę xD Przekonują ja, zeby juz odstawiła dzieciaka i ona to robi.

To wszystko co kojarze i pamietam.

Yajo

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 10:34 am

Yajo
Czyli powtórki. ja ich nie oglądam, ale mama jakos tak przełączała na to i akurat wiem jakie mniej więcej odcinki leciały.

gabriela z tym swoim znalazła ładna dziołszkę (striptizerkę), któta by im oddała swoje dziecko, bo wszystkie inne były brzydkie, ale ta nie chce za bardzo więc ją przekupują.
Susan się chyba rozstała z tym swoim lekarzem. Jej były mąz zepsuł jej kran akurat kiedy jedli u niej kolację i doktorek przez pomyłke zadzwonił do tego hudraulika, jej bylego chlopaka, się spotkali, doszło do małej przepychanki, Susan się wywaliła z wózka rofl i zerwali xD Z hudraulikiem się nie pogodziła.
Bree zaczęła chodzic na spotkania AA, ale wmawia sobie, ze wcale nie jest alkoholiczka, tylko ma podłego syna. Gościu co prowadzi te spotkania juz się chce z nia jakos bliżej poznac.
Lynette przyjeła do pracy nową dziewczynę, która ma świetną figurę bo karmi piersia, ale w pracy ją podglądają (Lynette i jej szef, to była świetna scena xd ) i sie okazuje, ze jej dziecko ma 5 lat, lol, ohydne, ja nie mogę xD Przekonują ja, zeby juz odstawiła dzieciaka i ona to robi.

a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie?
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 10:36 am

ehh uwielbiam Bree heart . heart

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Yajo

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 11:44 am

Baranina
Yajo

a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie?
Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^'

Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 12:48 am

Yajo
Baranina
Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^'

Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD

Chyba chodzi o Applewhite'ow? rolleyes

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 3:12 am

ja o tym slyszalam obejrzalam raz i nie ogladam wiecej...za to ogladam codziennie o 10 rano serial "szkola zlamanych serc " XD wiem tytul glupi ale ogolnie serial jest fajny wink razz
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 3:14 am

matko, juz wole mode na sukces. przynajmniej mozna sie posmiac z dziadkow xp

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 4:10 am

Yajo