|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:11 am
A wiec oto na ekranach waszych zacnych ( jak mniemam razz ) monitorow widzicie watek gdzie wpisujemy miejsce/czynnosc gdzie bedzie was mozna najczesciej znalezc smile Ewe. mozecie dodac foto/swoj opis/znak rozpoznawczy by was mozna bylo znalezc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:13 am
A wiec na zblizajacym sie pierniConie najczesciej bede przebywal w game roomie przed tekkenem 5 smile bedzie mnie mozna tez spotkac na palarni razz Na glownym forum dawalem foto, ale dla podpowiedzi wezme sygnet cloudy wolf'a z final fantasy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 7:34 am
na konie zazwyczaj mozna mnie znalezc - w orgroomie - na panelu (raczej slucham niz prowadze) - na konkursie (raczej prowadze niz biore udzial) - na kinowce (szczegolnie jak na scenie jest cosplay biggrin ) - w gameroomie (zwlaszcza w okolicy Soul Calibura)
innymi slowy - wszedzie po trochu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 9:02 am
Asucon - planuję cosplay Kyo z Dir En Grey, ale nie jestem na 100% pewna. Jeszcze się zobaczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 11:10 am
tam gdzie dają zupki chińskie. prawdopodobnie twór lolito-podobny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 11:26 am
niech kazdy uczestnik pierniConu napisze sobie gdzie kolwiek tak zeby bylo widoczne "GAIA!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 11:30 am
a nie, na pierniconie mnie nie będzie... ale na każdym innym konwencie prawdopodobnie tak, szczególnie na BACE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:09 am
Bardiel: zamierzam sobie zrobic buttona z napisem GAIA KGB biggrin albo cos w tym guscie... moze byc? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 5:26 am
Silvery the Alchemist Bardiel: zamierzam sobie zrobic buttona z napisem GAIA KGB biggrin albo cos w tym guscie... moze byc? biggrin o, zaprojektuję na photoshopie dzisiaj i wrzucę tutaj na temat, każdy sobie zrobi, okej? będzie pare do wyboru! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 8:08 am
wlasnie powrocilem z Pierni i bylo swietnie, fajni ludzie, fajnie spedzony czas ^^ hehehehe i byxy lezace na lewo i prawo xD LOL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 10:52 am
co to sa byxy...? eek
eeeh zazdroszcze... a maj frend mowila ze jej sie nie podobalo i zwiedzala ze znajomymi Torun LOL biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 11:56 am
Silvery the Alchemist co to sa byxy...? eek eeeh zazdroszcze... a maj frend mowila ze jej sie nie podobalo i zwiedzala ze znajomymi Torun LOL biggrin podrobka jaboli byk ;] widzocznie ze zlymi ludzmi sie zadawala :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 4:24 am
Pyrkon..... konwent w Poznaniu więc na pewno tam bede, chociażby jeden dzien.
Z okazji wizyty u Baraninki chce pojechać do Wawy na konwent, nocleg mam zapewniony smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 9:59 am
Kasmizar Pyrkon..... konwent w Poznaniu więc na pewno tam bede, chociażby jeden dzien. Z okazji wizyty u Baraninki chce pojechać do Wawy na konwent, nocleg mam zapewniony smile to mowisz ze idziemy na konwent? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 1:05 pm
Owiec Kasmizar Pyrkon..... konwent w Poznaniu więc na pewno tam bede, chociażby jeden dzien. Z okazji wizyty u Baraninki chce pojechać do Wawy na konwent, nocleg mam zapewniony smile to mowisz ze idziemy na konwent? sweatdrop Ja na pewno, nie wiem jak ty mrgreen ps. Oczywiscie ze razem pojdziemy kochanie heart zobaczysz bedzie milutko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|