złodzieje |
są wśród nas |
|
66% |
[ 14 ] |
... |
|
33% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:09 am
Znalazłem na youtube'ie dosyc stary filmik o tym, jak łatwo mozna zwędzić rower w Nowym Jorku w BIAŁY DZIEŃ!!! Tam jest dopiero znieczulica, a ten filmik juz swoje lata ma... http://pl.youtube.com/watch?v=5TNTq3nhuh0Co sadzicie? Bo ja sie boje pomyslec co bedzie za pare lat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:18 am
No niestety tacy ludzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:18 am
za pare lat nie ukradna Ci roweru, ale garaz =_= wszystko da sie zobic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:31 am
w Polsce pewnie też nikt by nie zareagował
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:40 am
Zwalone są niektóre zachowania społeczne. Ach ta psychika mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:41 am
wilkus...garaz to mało powiedziane...zabiara garaz a ogrodek gratis...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:40 am
hehehehe i teraz to my bedziemy narzekac na mlodziez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:54 am
wilkus hehehehe i teraz to my bedziemy narzekac na mlodziez xd kto bedzie narzekać ten bedzie,........ ja bede strzelać twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 12:02 pm
moj native speaker z Kanady przyniusl kideys poradnik dla obcokrajowcow przyjezdzajacych do polski. A wiec zawsze, powtarzam zawsze musicie miec zamkniete okna i drzwi auta nawet w najgestszym ruchu ulicznym! W katowicach wszyscy nosza bron palna, a na dworcu na 100% wstrzykna ci AIDS!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 12:12 pm
Gem_ma wilkus hehehehe i teraz to my bedziemy narzekac na mlodziez xd kto bedzie narzekać ten bedzie,........ ja bede strzelać twisted a ja cię będę osłaniać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 1:44 pm
xBardielx moj native speaker z Kanady przyniusl kideys poradnik dla obcokrajowcow przyjezdzajacych do polski. A wiec zawsze, powtarzam zawsze musicie miec zamkniete okna i drzwi auta nawet w najgestszym ruchu ulicznym! W katowicach wszyscy nosza bron palna, a na dworcu na 100% wstrzykna ci AIDS! xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:12 pm
ZebraDeath Gem_ma wilkus hehehehe i teraz to my bedziemy narzekac na mlodziez xd kto bedzie narzekać ten bedzie,........ ja bede strzelać twisted a ja cię będę osłaniać... kurcze, to i na mnei mozecie liczyc [nawet na odleglosc ] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:15 pm
no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:44 pm
wilkus ZebraDeath Gem_ma wilkus hehehehe i teraz to my bedziemy narzekac na mlodziez xd kto bedzie narzekać ten bedzie,........ ja bede strzelać twisted a ja cię będę osłaniać... kurcze, to i na mnei mozecie liczyc [nawet na odleglosc ] xd tu mojka droga strzelać bedziesz do młodzierzy u Ciebie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:31 am
A tak odnośnie rowerów... Pare lat temu mój brat pożyczył (czyt. wziął bez pytania) ode mnie mój rower. Fajny był mrgreen Braciszek jechał do kolegi i po drodze postanowił na chwilę wejśc do sklepiku malego. Nie bylo go ze 30 sekund. Roweru od tamtej pory ni ma, a ja do tej pory nie dostałem od niego kasy xd Znacie może sposób żeby zmusic kogos do oddania 400zł (plus odsetki przez 3 lata xd ) ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|