Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
coś bardziej dla pań Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

poll
gold :]
100%
 100%  [ 26 ]
Total Votes : 26

Iali

PostPosted: Mon Aug 20, 2007 3:41 pm

ok, wiem, że pytam nieodpowiednie osoby ale.. mam pytanie, co można kupić żonie na urodziny? dziewczynie kwiaty, pluszaka i bieliznę.. ale żonie?
Czekam na pomysły wink
PostPosted: Mon Aug 20, 2007 3:48 pm

hmm, a co lubi Twoja zona?
ma to byc prezent powazny, czy nie?
mozesz jej zakupic zawsze ksiazke. np kucharska, jezeli ma poczucie humoru xd

wilkus
Crew

Iali

PostPosted: Mon Aug 20, 2007 3:56 pm

wilkus

tylko że to ja ciągle siedzę w kuchni xp

prezent najlepiej jak najmniej poważny, przy czym sam wolał bym coś jednocześnie praktycznego. A co do lubienia to nie znajdzie się nic przy czym dłużej by posiedziała, zajęło jej uwagę.
PostPosted: Mon Aug 20, 2007 4:13 pm

to moze takie cos, co by miala zawsze przy sobie. moze zegarek jakis ladny, palmtoma, komorke... [w zaleznosci od funduszy]
ja jestem dziwna kobieta, ale np ucieszylabym sie z zestawu olowkow/dlugopisow xd

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Aug 21, 2007 1:20 am

ekskulzywny zestaw do manicure

albo

perfumy

albo

to, co zawsze chciała mieć. nie mówi ci czasem, że marzy o jakiejś durnostojce? przycisk do papieru, może lampka nocna w jakimś ładnym wzorku, portfel, a może ksiażkę?
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 1:25 am

A ja bym sie zastnowila nad jakims obrazem w ladnej ramie do sypialni, albo zegarem, moze byc swieczka zapachowa, takaduza co by wam wiele wieczorow umilala

Justinka

Flynnes

PostPosted: Tue Aug 21, 2007 1:42 am

arrow Widziałam w Empiku ( w Wawie w Arkadii, ale u Ciebie też pewnie jest) fajny kubek z serii Sheepworld z napisem "Jeszcze tylko 365 porannych kawek z tego kubka i znowu będą Twoje urodziny". Oczywiście, jeśli Twoja żona ma zwyczaj picia porannej kawki.

arrow Może wazon? Albo jakąś ozdobę do pokoju. Z tego powinna się ucieszyć.

arrow Jakieś kosmetyki: zestaw pachnących olejków?

arrow Bilet na koncert. Obojętnie jaki - to filharmonii albo na zwykły koncert w zależności od upodobań.

arrow Wszystko zależy od upodobań. Jakbyś trochę o niej powiedział, to byloby łatwiej pomóc wybrać Ci prezent.

PS: Wszystkiego naj dla niej!
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 3:13 am

Iali
wilkus

tylko że to ja ciągle siedzę w kuchni xp

prezent najlepiej jak najmniej poważny, przy czym sam wolał bym coś jednocześnie praktycznego. A co do lubienia to nie znajdzie się nic przy czym dłużej by posiedziała, zajęło jej uwagę.

romantyczna kolacja na dachu(10 pietro git) z rzucaniem ptaszkow z origami na doł.... (dziewczyny uwielbiaja wpatrywac sie w oswietlenia miasta noca

wykup skok na boungee pirate rofl

Gem_ma

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 4:05 am

na pewno ma jakies zainteresowania tudzież hobby...kup jej coś co się z nimi wiąże...
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 4:15 am

Najlepiej książka, o ile lubi czytać. Coś zgodnego z jej zainteresowaniami, zależy jaki jest jej lubiony gatunek literacki.

Yumea

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 7:25 am

Iali
ok, wiem, że pytam nieodpowiednie osoby ale.. mam pytanie, co można kupić żonie na urodziny? dziewczynie kwiaty, pluszaka i bieliznę.. ale żonie?
Czekam na pomysły wink
pierdzionek? ale jednak z takiej kolii byla by najbardziej urajcowana:
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 8:33 am

Nigdy nie kupuje sie obrazów. Jezeli ktos nie zna opinii o dokladnie tym obrazie osoby obdarowywanej to nie bierze się go. Gust to rzecz bardzo szczegolna dla kazdej osoby.

Kasmizar
Crew

Insane Lady-sama

PostPosted: Tue Aug 21, 2007 9:12 am

Iali
Czekam na pomysły wink

przede wszystkim zabierz ją na kolację do jakiejś restauracji. będzie wiedziała, że poświęcasz jej czas. a prezent może sama wolałaby wybrać?może zabierz ją do centrum handlowego i niech sama sobie wybierze?
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 9:29 am

Iali
Czekam na pomysły wink

stary! ciezki przypadek jak nie znasz swojej zony ;] tylko pozazdroscic xp
pamietaj to ma byc nie praktyczne, aczkolwiek ladne ( najlepiej blyszczace razz ) i zeby patrzala na to na co dzien, najlepiej jak naj czesciej - np bizuteria etc
a tak no i poswiecenie czasu ;] swiece, muzyka - no wiesz romantyzm smile
w zaleznosci od humoru pani, mozna jeszcze zaspokoic jej, jak to ja zwe, "małego głoda" ;] nie oklamujmy sie panie maja go czesciej niz panowie razz

ale sobie nachytalem u pan z gildi xp

harab serapel

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 12:09 pm

Nurtuje mnie pewna rzecz... Mianowicie: dlaczego zonie nie mozna kupic w prezencie bielizny? o_O
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces