cieszyta sie? |
tak, nie mamy wyboru |
|
100% |
[ 25 ] |
|
Total Votes : 25 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 4:26 am
Radą moderatorów postanowiliśmy dobrać sobie kogoś do pomocy. I tym kimś będzie xBardielx xd Będzie on tez dbał o nasze nowe subforum – jeszcze nieczynne . Koniec przemówienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 6:08 am
rofl nic dodac, nic ujac.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 6:14 am
ktos kto zajmie się naszym nowym subforum i będzie czuwal nad przyciskiem "View current join requests" Czyli taki nowy minister Legutko. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 6:19 am
opcy rofl nic dodac, nic ujac.. wink czyzbys sie obawiał ze nowy moderator moze sobie nie poradzic gdyz jest persona malo znana wsrod gaiowiczow? spokojna Twoja rozczochrana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 6:52 am
Jako nowy moderator obiecuje wam ze: Zapanuje mrok i ulice splyna krwaia muahahahahaha xd
heh
Czemu mi sie zdaje ze te 2 komentarze sa przepelnione "syndromem psa ogrodnika"? razz Jak mnie nie znacie to bardzo zle, ale nic straconego bo mozemy to nadrobic ^^
Poprostu mialem pomysl by przeniesc nasza spolecznosc z knieji internetu do prawdziwego zycia, a dokladniej na plaszczyzne konwentowa xd I to chce dokonac, no i oczywiscie jak kazdy inny moderator bede dbal by nasza gildia kwitla smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 7:05 am
xBardielx Jako nowy moderator obiecuje wam ze: Zapanuje mrok i ulice splyna krwaia muahahahahaha xdheh Czemu mi sie zdaje ze te 2 komentarze sa przepelnione "syndromem psa ogrodnika"? razz Jak mnie nie znacie to bardzo zle, ale nic straconego bo mozemy to nadrobic ^^ Poprostu mialem pomysl by przeniesc nasza spolecznosc z knieji internetu do prawdziwego zycia, a dokladniej na plaszczyzne konwentowa xd I to chce dokonac, no i oczywiscie jak kazdy inny moderator bede dbal by nasza gildia kwitla smile aaa sorki, nie kojarze po nicku sweatdrop głupia jestem emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 7:10 am
baby-kid aaa sorki, nie kojarze po nicku sweatdrop głupia jestem emo nie jestes glupia xp ja tez mam problem z rozpoznaniem ludzi ktorzy zmieniaja wystruj avatara, a to przez to ze nikow nie czytam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 7:26 am
jupi jajej, kurcze, ale fajnie! nowy moderator! jejku, jak ja się cieszę! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 7:34 am
wicked que.en jupi jajej, kurcze, ale fajnie! nowy moderator! jejku, jak ja się cieszę! xp spidersense tingling crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 8:12 am
xBardielx wicked que.en jupi jajej, kurcze, ale fajnie! nowy moderator! jejku, jak ja się cieszę! xp spidersense tingling crying tzn.?... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 8:55 am
Co tu duzo pisac, powodzenia w "pracy" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:09 am
xBardielx Czemu mi sie zdaje ze te 2 komentarze sa przepelnione "syndromem psa ogrodnika"? razz osz... zdemaskowales moje prawdziwe intencje... jestem zazdrosny i pelen zadzy wladzy... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:14 am
wicked que.en xBardielx wicked que.en jupi jajej, kurcze, ale fajnie! nowy moderator! jejku, jak ja się cieszę! xp spidersense tingling crying tzn.?... mrgreen sarkazmem mnie?! osz ty smile opcy xBardielx Czemu mi sie zdaje ze te 2 komentarze sa przepelnione "syndromem psa ogrodnika"? razz osz... zdemaskowales moje prawdziwe intencje... jestem zazdrosny i pelen zadzy wladzy... mrgreen wiem ^^ mam dla ciebie dobry pomysl zeby sie rozladowac ... nie nie ten pomysl xP .... zacznij rzezbic w mydle ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|