Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
po Transformersach Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

i jak?
perfect!!!
22%
 22%  [ 5 ]
.... nie widziałem/am....
63%
 63%  [ 14 ]
film słady <nie polecam tej opcji xD>
9%
 9%  [ 2 ]
inne... prosze wypowiedziec sie
4%
 4%  [ 1 ]
Total Votes : 22

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 12:32 am

powiem tak: FILM WGNIATAJĄCY W FOTEL!!!
na sekundę nie mogłam oderwać oczu od ekranu!!! w niektórych momentach aż mnie dreszcze przechodziły!! muzyka dopełnia dzieła!! zrazu musiałam ściągnąć OSTa.... polecam!!!! genialna rola Shia LaBeouf
Transformacje robotów są obłędne. Jak się po seansie wychodzi z kina i patrzy na auto to trudno nie oprzeć sie wrażeniu, ze zaraz zmieni się w wielkiego robota smile Humoru nie zabrakło i trzeba przyznac ze zarty naprawde smieszyły!!!! Bumblebee rzadzi!!!! xDDDD ide raz jeszcze !!!!
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 12:56 am

emmm ja juy to tzdyien temu a nawet dwa ogladalam ... emmm jakos nie mam wenz do pisania ...

Ayah_TheMetalMania

harab serapel

PostPosted: Sat Aug 18, 2007 4:08 am

ja widzialem juz miesiac temu razz podobal mi sie ale czuje straszny niedosyt :/ bardziej sie skupiali na ludziach niz na robotach... jak bylem dzieckiem to obejrzalem chyba wszystko dotyczace transformerow ( nie licze tych ostatnich anime bo wedlug mnie to porazka dla serii -.- ) i musze stwierdzic ze film zostal jak zwykle zdebilony na potrzeby zrozumienia przez amerykanow -.-
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 4:12 am

ja niby tez miałam sciagniete wczesniej ale nie mogłam sie zdobyc zeby zobaczyc ten film po praz pierwszy na małym ekraniku >____< bo w kinie to az oddechu mi brakowało jak pokazywali transformacje xDD

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Yumea

PostPosted: Sat Aug 18, 2007 4:40 am

Ja jeszcze nie widziałam. Szczerze, to nie przepadam za robotami i tego typu historiami, ale może wybiorę się z ciekawości, ja tam Shia LaBeouf radzi sobie na duzym ekranie smile Jak do tej pory widziałam jego genialną rolę w "Świecie nonsensów u Stevensów". W roli komediowej jest świetny smile
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 5:13 am

Yumea
Ja jeszcze nie widziałam. Szczerze, to nie przepadam za robotami i tego typu historiami, ale może wybiorę się z ciekawości, ja tam Shia LaBeouf radzi sobie na duzym ekranie smile Jak do tej pory widziałam jego genialną rolę w "Świecie nonsensów u Stevensów". W roli komediowej jest świetny smile

nie tylko w komediowej xD w Constantinie juz pokazał co potrafi a w Transformersachjest nie do przebicia XD czekam tez na "Disturbi" z jego udziałem xD

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 5:17 am

Transformersy nigdy mnie nie krecily, wiec do kina raczej sie nie wybieram. Z reszta, w ogole rzadko bywam w kinie.
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 5:40 am

No-chanXD
Yumea

nie tylko w komediowej xD w Constantinie juz pokazał co potrafi a w Transformersachjest nie do przebicia XD czekam tez na "Disturbi" z jego udziałem xD

on robi świetne miny biggrin I śmiesznie piszczy czasami xD

baby-kid

harab serapel

PostPosted: Sat Aug 18, 2007 5:41 am

baby-kid
No-chanXD
Yumea

kto? bubblebee? xd
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 5:54 am

xBardielx
baby-kid
No-chanXD
Yumea

kto? bubblebee? xd

co? chodziło mi o Shię LaBeouf'a xD

A propos w Popcornie w opisie tego filmy napisali cos takiego "film raczej dla chłopców. Dziewczyny zwróćcie uwagę na Shie- niezłe "ciacho"

xD co za głupole

baby-kid

harab serapel

PostPosted: Sat Aug 18, 2007 6:17 am

jak bravo jest redagowane przez 75 letnie mochery xd staraja sie, nie smiej sie z nich xd
PostPosted: Sun Aug 19, 2007 2:07 am

bylam, nie podobalo mi sie, bylo tak denne ze wyszlam w polowie, a nawet przypuszczam ze wczesniej. po reklamowkach spodziewalam sie czegos bardziej fajnego. a to byl film ktory nie warto ogladac w kinie, szkoda na niego kasy.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Aug 19, 2007 2:52 am

nie chce mi sie zada ruszac
PostPosted: Sun Aug 19, 2007 7:48 am

wilkus
nie chce mi sie zada ruszac

ty leniu! xd

baby-kid

harab serapel

PostPosted: Sun Aug 19, 2007 12:09 pm

Baranina
bylam, nie podobalo mi sie, bylo tak denne ze wyszlam w polowie, a nawet przypuszczam ze wczesniej. po reklamowkach spodziewalam sie czegos bardziej fajnego. a to byl film ktory nie warto ogladac w kinie, szkoda na niego kasy.

zalezy kto co lubi razz mi sie podobalo lecz z racji tego ze jestem oldsqlowcem, wkurzlo mnie zdebilenie typowe dla US reprodukcji, product placeing na kazdym kroku i odbieganie od orginalu. mam nadzieje ze w 2 poprawia sie, bo na bank bedzie :3

a co do trailerow przed filmem to musze powiedziec cos na temat jednego:

lec sobie zwiastun tak od niechcenia patrze 1 okiem, wyglada mi to na jakis kolejny film sensacyjny dziejacy sie w las vegas, nagle pani co nakrecala na przyjazd tam wychodzi i konczy swoja wypowiedz ze " tu imprezka nigdy nie ginie".... i wtym momencie przyciecie i zapetlenie, kamera odjezdza i widac las vegas zniszczone przez pustynie..... ja sobie mysle wtf?! kamera odjezdza az na orbite i widac na niej satelite z takim logiem parasolki na ogniwach slonecznych, powrot do LV i tu nagle kto sie pojawia? Alicja :3 kto wie o co biega? dla podpowiedzi to bedzie 3 i bedzie u nas juz w pazdzierniku!!! 4laugh
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces