dlaczemu xBardielx nie zrobil polla? |
bo nie potrafi |
|
35% |
[ 5 ] |
bo nie czytał regulamina |
|
21% |
[ 3 ] |
bo tak |
|
42% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 14 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 9:53 pm
w mieniony weekend odbyla sie w krakowie 7 juz edycja dojicon'u. Kto byl palec do gory, a kto nie niech zaloje!!!! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 3:16 am
nie byłam, bo nie miałam z kim się tam wybrać. stare LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 5:50 am
a na Asucon'ie XII bedziesz?bo bys wtedy miala ;]
bosz czemu byla tylko 1 odp?pisac tu!! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 6:50 am
ja bylam, ja bylam..! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:07 am
Mi rodzice nie pozwalaja jezdzic bo mam dopiero 5 latek! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:43 am
xBardielx a na Asucon'ie XII bedziesz?bo bys wtedy miala ;] bosz czemu byla tylko 1 odp?pisac tu!! xD co? jak? gdzie? kiedy? question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 11:06 am
bylam. wrocilam. przezylam.
biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:55 pm
A ja słyszałam, ze nie było genialnie ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 12:53 am
Yajo A ja słyszałam, ze nie było genialnie ;d Genialnie może i nie było, to chyba przez ten cały rozkład paneli i sal :/ no i ten nieszczęsny cosplay, który okazał się totalną klapą -ja na szczęście nie poszłam, bo musiałam wracać do ośrodka. Ogólnie mam pozytywne wspomnienia z imprezy- dzięki ludkom, których tam spotkałam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 9:24 am
hehehe to jakies znaki charakterystyczne mozecie mi podac? moze razem darlismy sie do singstara xD moja baza wypadowa byl game room ( najczesciej mozna mnie bylo zastac przy - bebnach, tekkenie 5, przy stoiskach na chama targujac sie xD i palarni xD)
a co do beszczelnych edycji postow to musze powiedziec ze to skandal!! POTRAFIE POLLA ZROBIC!!!! xD poprostu z rozpedu nie umiescilem, za ta gafe przepraszam wszystkie poll whory xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 11:45 am
a jeszcze jedno - kto na tym dojiconie mial czapke OMG? jak wchodzilem to przeszla taka jedna obok mnie w niej, ale nie mialem czasu zaczepic bo musialem sie polaczyc z moja grupa uderzeniowa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 6:04 am
bosz ... czy tu nikt na konwenty nie jezdzi -.- mam propozycje by zrobic meeting na pierniconie ktory bedzie w nie ten tylko jeszcze nastepny weekend ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 12:39 pm
Ja chce na konwent z moim Charatem kochanym crying Ten jednakze siedzi w Juesej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 11:45 pm