|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:15 pm
Ktoś ma odpowiedzi? Nie chce mi sie w tym szukać XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:25 pm
wszystkie są na profilu tego maga, banalne do znalezienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:41 pm
PlaceboTabs wszystkie są na profilu tego maga, banalne do znalezienia... reading, jak na maturze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:49 pm
Banalnie proste stare Zadnych trudności nie miałem, a szkoda bo MTG znam od 6 lat. Powinny być jeszcze 4 części tego Qestu ponieważ w Magicu jest 5 kolorów, ale zastanawiam się gdzie oni chcą dać drugą opcję dla takiego np. drzewa. Czaske rozumiem, ale drzewo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:58 pm
Z powodu o ktorym wspomniales, Kasmizarze, zapewne ogranicza sie do dwoch lub trzech czesci questu. W koncu co za duzo (darmowych itemow) to niezdrowo. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 1:10 pm
Dobra, jakoś sobie poradziłam XD Chociaz nie jestem najlepsza w takie gierki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:43 pm
maseczksa pierwsza klasa :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 3:30 pm
Kasmizar Banalnie proste stare Zadnych trudności nie miałem, a szkoda bo MTG znam od 6 lat. Powinny być jeszcze 4 części tego Qestu ponieważ w Magicu jest 5 kolorów, ale zastanawiam się gdzie oni chcą dać drugą opcję dla takiego np. drzewa. Czaske rozumiem, ale drzewo. a ja nic nie rozumiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 11:18 pm
Jukatan a ja nic nie rozumiem crying Twój problem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:28 am
ror, a skad tego questa wziasc? mi sie na von helsonsach questy zawiesily nie moeg odebrac nagrody i jest jakis error, moze to sdlatego nigdzie nie widze nowego questa? :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:33 am
shilian90 ror, a skad tego questa wziasc? mi sie na von helsonsach questy zawiesily nie moeg odebrac nagrody i jest jakis error, moze to sdlatego nigdzie nie widze nowego questa? :O No lala to tak: wejdz sobie forumy i tam annocuments i wlsni w tym miejscu sa wszelkie ogloszenia i mozna znalezc tez to odnoszace sie do questa Powdzenia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 10:30 am
W "pomocy" jest informacja o odpowiedziach na ten temat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|