|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 4:13 am
degenerat A Torba czy właścicielka? xp redface Torba, bo wlascicielka wiem, ze bedzie dawac ;333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 4:41 am
Quatezcoatl degenerat A Torba czy właścicielka? xp redface Torba, bo wlascicielka wiem, ze bedzie dawac ;333 A wiadomo? Może się na dzieci nie zdecyduje, albo już ma jakieś rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 5:11 am
Fajna torba xD lepsza od tych które niby są "torbami" najbardziej podoba mi się jej krój, jest boska ^^ xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 5:37 am
degenerat Quatezcoatl degenerat A Torba czy właścicielka? xp redface Torba, bo wlascicielka wiem, ze bedzie dawac ;333 A wiadomo? Może się na dzieci nie zdecyduje, albo już ma jakieś rolleyes To zrobi sie na sile twisted zart.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 5:42 am
Quatezcoatl degenerat Quatezcoatl degenerat A Torba czy właścicielka? xp redface Torba, bo wlascicielka wiem, ze bedzie dawac ;333 A wiadomo? Może się na dzieci nie zdecyduje, albo już ma jakieś rolleyes To zrobi sie na sile twisted zart. Owca uciekaj!! Bo zoofil z konstancina Cię dopadnie! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:19 am
torebka jest urocza, aczkolwiek, chociaz mnie nikt nie pytal, osobiscie dlugo z nia po miescie bym nie chodzila i na deszcze sie nie nadaje :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 7:13 am
degenerat Quatezcoatl degenerat Quatezcoatl degenerat A Torba czy właścicielka? xp redface Torba, bo wlascicielka wiem, ze bedzie dawac ;333 A wiadomo? Może się na dzieci nie zdecyduje, albo już ma jakieś rolleyes To zrobi sie na sile twisted zart. Owca uciekaj!! Bo zoofil z konstancina Cię dopadnie! gonk Wszyscy wiedza, ze zoofil na Gai jest jeden tylko, znaczy się ja smile O dzieciach ( o ile testy nie kłamia) mi nic nie wiadomo, chyba, ze Owca ma tego murzynka w Wawie jak plotka głosi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 7:32 am
torebka cudeńko, ale uwazaj bo głowa ci może odpaść po jakimś czasie...krowie, a nie barankowi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|