|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 12:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 1:24 am
Cashu raczej nie dostalas przy daily chance; po prostu wprowadzili nowa opcje - kupowanie monet za realne pieniadze - i aktywni uzytkownicy dostali troche na probe. Mozesz za to kupowac w sklepach jak rowniez nabywac itemki - o ile zbierzesz wiecej monet wink Nie mozna tego trade'owac ani placic tym na markecie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 2:12 am
Zimtca Cashu raczej nie dostalas przy daily chance; po prostu wprowadzili nowa opcje - kupowanie monet za realne pieniadze - i aktywni uzytkownicy dostali troche na probe. Mozesz za to kupowac w sklepach jak rowniez nabywac itemki - o ile zbierzesz wiecej monet wink Nie mozna tego trade'owac ani placic tym na markecie wink dziekowac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 4:39 am
szkoda, ze to tylko za kasę można dostać, bo bym se donation itema kupiła za to sweatdrop . ale normalnej kasy marnowac na to nie mam zamiaru.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 6:22 am
Andareen, czuję twój ból...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 6:24 am
Andareen szkoda, ze to tylko za kasę można dostać, bo bym se donation itema kupiła za to sweatdrop . ale normalnej kasy marnowac na to nie mam zamiaru. nawet jakbys chciała kase realna marnować nie miałabyś zabardzo jak neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 6:56 am
Gem_ma Andareen szkoda, ze to tylko za kasę można dostać, bo bym se donation itema kupiła za to sweatdrop . ale normalnej kasy marnowac na to nie mam zamiaru. nawet jakbys chciała kase realna marnować nie miałabyś zabardzo jak neutral Można chyba przelewy na ich konta na poczcie robić, nie ;P? Ktoś z polski już tak robił, za list dotacyjny chyba 7,50 mu odciągnęli. Drogo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:26 am
Andareen Gem_ma Andareen szkoda, ze to tylko za kasę można dostać, bo bym se donation itema kupiła za to sweatdrop . ale normalnej kasy marnowac na to nie mam zamiaru. nawet jakbys chciała kase realna marnować nie miałabyś zabardzo jak neutral Można chyba przelewy na ich konta na poczcie robić, nie ;P? Ktoś z polski już tak robił, za list dotacyjny chyba 7,50 mu odciągnęli. Drogo... Nie mow, a skad wzial numer konta? surprised Ja ciemnota myslalam zawsze, ze jedyne co nam pozostaje, to zapakowac drobne w koperte i wyslac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 2:27 am
Zimtca Andareen Gem_ma Andareen szkoda, ze to tylko za kasę można dostać, bo bym se donation itema kupiła za to sweatdrop . ale normalnej kasy marnowac na to nie mam zamiaru. nawet jakbys chciała kase realna marnować nie miałabyś zabardzo jak neutral Można chyba przelewy na ich konta na poczcie robić, nie ;P? Ktoś z polski już tak robił, za list dotacyjny chyba 7,50 mu odciągnęli. Drogo... Nie mow, a skad wzial numer konta? surprised Ja ciemnota myslalam zawsze, ze jedyne co nam pozostaje, to zapakowac drobne w koperte i wyslac... Nie wiem, nie pamietam dramallama . Ale ta osoba chyba Pay Pala ma dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 3:26 am
Andareen Zimtca Andareen Gem_ma Andareen szkoda, ze to tylko za kasę można dostać, bo bym se donation itema kupiła za to sweatdrop . ale normalnej kasy marnowac na to nie mam zamiaru. nawet jakbys chciała kase realna marnować nie miałabyś zabardzo jak neutral Można chyba przelewy na ich konta na poczcie robić, nie ;P? Ktoś z polski już tak robił, za list dotacyjny chyba 7,50 mu odciągnęli. Drogo... Nie mow, a skad wzial numer konta? surprised Ja ciemnota myslalam zawsze, ze jedyne co nam pozostaje, to zapakowac drobne w koperte i wyslac... Nie wiem, nie pamietam dramallama . Ale ta osoba chyba Pay Pala ma dramallama I duzo zbednej forsy takze, jak mniemam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 6:40 pm
Numer konta jest gdzies tam w opcji 'my orders" czy cuś podobnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|