|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 11:46 am
mam juz jedne, wiecej nie potrzebuje xp ale wkurza mnei to, bo do tej pory zrobilam wszystkie a tej nie moge rozgryzc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 11:58 am
Obawiam sie ze tym razem po prostu zastosowano lepsze zabezpieczenia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:03 pm
...chyba. chociaz jak bedzie link na TekTeku to moze sie zaraz okazac ze mimo wszystko mozna tego questa zrobic...I mean, chyba juz tak raz bylo O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:14 pm
ano.. ale wlansie nie nie, a juz powienien byc... moze trzeba mulka sobie zalozyc na amerykanski email etc kiedy... e, nie chce mi sie sweatdrop ale tekteka sprawdzam co jakis czas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:31 pm
eee jutro bedzie opis na TekTeku jak znam zycie...w koncu to ludzie a nie maszyny, super speeda nie maja i nie sa w stanie uaktualniac w stosunku do Gai co sekunde razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 11:45 pm
skad wiesz ze ludzie wink predzej otaku :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 4:56 am
Cos mi sie zdaje, ze tym razem quest nie pojawi sie na tekteku... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 8:24 am
hm, spokojnie, tektek tez moze myslec powoli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:19 pm
wilkus czuje sie zle z tym, ze jusze cos zakupic od Amerykanina sweatdrop rasistka stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:20 pm
Zimtca Cos mi sie zdaje, ze tym razem quest nie pojawi sie na tekteku... neutral Ojej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:23 pm
cos w tym jest. wg rodziny tez antysemita i satanista xp nie, glownie mi chodzi o to, ze uwarzaja sie za bardziejszych, a to mnei irytuje. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 6:31 am
Każdy się uważa za bardziejszych. Uważasz sie za bardziejszą, bo uważasz, ze oni siebie uważają za bardziejszych, a nie są bardziejsi, więc Ty jestes bardziejsza bo sie nie uważasz za bardziejsząm ale jednak się uważasz nawet jesli nie chcesz przyznać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:31 am
a moze nie chodzi o rasizm tylko o to, ze jak zwykle wszystko jest z dalekiej Dżameryki? podobno moda na nia juz przeminela, ale ja to nie wiem rolleyes z zascianka jestem P;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 2:15 am