|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 12:51 pm
kie? nic mi o tym niewiadomo. on mial problemy tym, ze przez nigo ona stala sie odludkiem, ale nie zauwazylam niczego takiego - chyba ze przeoczylam, ale nie sadze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 1:18 am
Jukatan wlasnie sie dowiedzialam, ze podobniez Lupin tłukł Tonks neutral li to prawda? bo li to prawda, to jakaś paranoja normalnie... Remmy?! No way!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 3:07 am
Jesli sceny przemocy w rodzinie pojawilyby sie w ksiazce, badz co badz, dla dzieci, to ja wysiadam. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 3:09 am
Zimtca Jesli sceny przemocy w rodzinie pojawilyby sie w ksiazce, badz co badz, dla dzieci, to ja wysiadam. eek To nie jest ksiązka dla dzieci, tylko ambitna powieśc fantasty dla młodziezy i ludzi po 20-scte rofl Pewnie ja tłukł z tego samego powodu, z którego Harold rofl wlał dziadyce trucizne do gardła (ta scena była tak cholernie i az do bólu nieudolna, ze ledwo przez to przerbnęłam...). A ta trucizna jakas intelidzentna była? Nie mozna jej było gdzies na bok wylac? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 3:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 3:58 am
Ogórki. Jak Potter, to tylko ogórki. Ogórkowa znów zdrożała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 4:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 5:00 am
Yajo Ogórki. Jak Potter, to tylko ogórki. Ogórkowa znów zdrożała. "HP i Sezon Ogórkowy"? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 5:06 am
ZebraDeath Yajo Ogórki. Jak Potter, to tylko ogórki. Ogórkowa znów zdrożała. "HP i Sezon Ogórkowy"? mrgreen twisted otorz! moze stworzymy wlasna powiesc rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 7:23 am
a ja czytam pottera i pokladam sie ze smiechu...moim zdaniem mogla ta 7ma cesc napisac lepiej, a to wciskanie dramaturgii na sile gdzie popadnie jest bez sensu...ale to jest tylko moje skromne zdanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 11:02 am
Mroovecka wciskanie dramaturgii na sile gdzie popadnie jest bez sensu... To jest niestety przypadlosc wszystkich czesci Pottera, ze niektore sceny sa sztucznie udramatyzowane, a niektore ciagna sie w nieskonczonosc (przyklad: kilkustronicowe mowy przed zadaniem ostatecznego ciosu). Urok prozy pani Rowling, po prostu. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 11:11 am
Zimtca Mroovecka wciskanie dramaturgii na sile gdzie popadnie jest bez sensu... To jest niestety przypadlosc wszystkich czesci Pottera, ze niektore sceny sa sztucznie udramatyzowane, a niektore ciagna sie w nieskonczonosc (przyklad: kilkustronicowe mowy przed zadaniem ostatecznego ciosu). Urok prozy pani Rowling, po prostu. lol urok, ja bym tego urokiem nie nazwała... i irytujące jest to ze potter zawsz wszystko wie, jest nad wyraz inteligentny i wszystkie zachowania/sytuacje zawsze trafnie polaczy... a dziś szalalam ze smiechu jak przeczytalam fragment o Voldziu... eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 11:54 am
Mroovecka Zimtca Mroovecka wciskanie dramaturgii na sile gdzie popadnie jest bez sensu... To jest niestety przypadlosc wszystkich czesci Pottera, ze niektore sceny sa sztucznie udramatyzowane, a niektore ciagna sie w nieskonczonosc (przyklad: kilkustronicowe mowy przed zadaniem ostatecznego ciosu). Urok prozy pani Rowling, po prostu. lol urok, ja bym tego urokiem nie nazwała... i irytujące jest to ze potter zawsz wszystko wie, jest nad wyraz inteligentny i wszystkie zachowania/sytuacje zawsze trafnie polaczy... a dziś szalalam ze smiechu jak przeczytalam fragment o Voldziu... eh... Jak na glownego bohatera, Potter jest moim zdaniem nad wyraz fajtlapowaty; Rowling co prawda kreuje go na "niezwyklego chlopca" (jak sama z reszta pisze), ale bez pomocy przyjaciol ratujacych mu tylek, Harry zapewne zginalby juz w pierwszym tomie. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 2:58 pm
_b_u_r_a_k_ ZebraDeath Yajo Ogórki. Jak Potter, to tylko ogórki. Ogórkowa znów zdrożała. "HP i Sezon Ogórkowy"? mrgreen twisted otorz! moze stworzymy wlasna powiesc rofl już to kurwa widzę rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|