|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 6:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:57 am
Brrr matematyka! Nie mozemy jej w ogole pominac? Przeca wakacje sa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:58 am
Zimtca Brrr matematyka! Nie mozemy jej w ogole pominac? Przeca wakacje sa... kiedy tam zaledwie 2 przykłady. Ile to pkt 2? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:01 am
wysle jak bede w domu na necie, czyt. w piatek, albo moze w sobote, zalezy kiedy bedzie mi sie chcialo zrobic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:09 am
Baranina Zimtca Brrr matematyka! Nie mozemy jej w ogole pominac? Przeca wakacje sa... kiedy tam zaledwie 2 przykłady. Ile to pkt 2? xp Te 2 pkt moga byc decydujace. Wezme udzial, jak ktos wymysli samoliczacy kalkulator wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:09 am
Andareen wysle jak bede w domu na necie, czyt. w piatek, albo moze w sobote, zalezy kiedy bedzie mi sie chcialo zrobic razz ciesze sie ze nie rezygnujesz smile ehh... mam do cibie proziebke ale to na pm sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:11 am
Zimtca Baranina Zimtca Brrr matematyka! Nie mozemy jej w ogole pominac? Przeca wakacje sa... kiedy tam zaledwie 2 przykłady. Ile to pkt 2? xp Te 2 pkt moga byc decydujace. Wezme udzial, jak ktos wymysli samoliczacy kalkulator wink Nie rezygnuj tylko dlatego że jest ciut matmy. wink Kolega na pewno jakiś życzliwy poda ci rozwiązanie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:13 am
Baranina Zimtca Baranina Zimtca Brrr matematyka! Nie mozemy jej w ogole pominac? Przeca wakacje sa... kiedy tam zaledwie 2 przykłady. Ile to pkt 2? xp Te 2 pkt moga byc decydujace. Wezme udzial, jak ktos wymysli samoliczacy kalkulator wink Nie rezygnuj tylko dlatego że jest ciut matmy. wink Kolega na pewno jakiś życzliwy poda ci rozwiązanie mrgreen Kiedy ja znam samych humanistow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:15 am
Zimtca Baranina Zimtca Baranina Zimtca Brrr matematyka! Nie mozemy jej w ogole pominac? Przeca wakacje sa... kiedy tam zaledwie 2 przykłady. Ile to pkt 2? xp Te 2 pkt moga byc decydujace. Wezme udzial, jak ktos wymysli samoliczacy kalkulator wink Nie rezygnuj tylko dlatego że jest ciut matmy. wink Kolega na pewno jakiś życzliwy poda ci rozwiązanie mrgreen Kiedy ja znam samych humanistow whee A tatuś albo mama? Tata i mama zawsze umieją wszystko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:25 am
Baranina Zimtca Baranina Zimtca Baranina Zimtca Brrr matematyka! Nie mozemy jej w ogole pominac? Przeca wakacje sa... kiedy tam zaledwie 2 przykłady. Ile to pkt 2? xp Te 2 pkt moga byc decydujace. Wezme udzial, jak ktos wymysli samoliczacy kalkulator wink Nie rezygnuj tylko dlatego że jest ciut matmy. wink Kolega na pewno jakiś życzliwy poda ci rozwiązanie mrgreen Kiedy ja znam samych humanistow whee A tatuś albo mama? Tata i mama zawsze umieją wszystko xp Z tym bylby duzo powazniejszy problem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:41 am
Zimtca Baranina Zimtca Baranina Zimtca Te 2 pkt moga byc decydujace. Wezme udzial, jak ktos wymysli samoliczacy kalkulator wink Nie rezygnuj tylko dlatego że jest ciut matmy. wink Kolega na pewno jakiś życzliwy poda ci rozwiązanie mrgreen Kiedy ja znam samych humanistow whee A tatuś albo mama? Tata i mama zawsze umieją wszystko xp Z tym bylby duzo powazniejszy problem neutral Ale spróbuj 3nodding Zawsze to szansa. Nic nie tracisz a sprawdzić się możesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:43 pm
z matma moge pomoc mimo iz zaden ze mnie matematyk a raczej przyrodnik... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|