Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Troche o mnie...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pakin24

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 1:14 pm

Imie: Paweł
Miasto: Szczecinek
Województwo: Zachodniopomorskie
Hobby/Zainteresowania: Szybkie wozy, piękne panie :]

Dołączyłem kilka dni temu i jeszcze za bardzo nie znam się na tym. Chętnie poznam nowych znajomych.
PostPosted: Sun Jul 15, 2007 1:37 pm

Zawsze te piekne panie... -_-

coz... przynajmniej sie prawidlowo rozwijasz XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Pakin24

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 11:31 pm

Lepiej prawidłowo tak samo jak inni niż jako wypierdek natury... razz A nie lubisz jak chłopacy lubią i gadają o dziewczynach ? ^^
PostPosted: Mon Jul 16, 2007 1:11 am

Pakin24
Lepiej prawidłowo tak samo jak inni niż jako wypierdek natury... razz A nie lubisz jak chłopacy lubią i gadają o dziewczynach ? ^^
Czasem zamiast zahamowac wjezdzaja komus w tylek, bo gdzies zobaczyli ladna dziewczyne ;> tego nie lubie XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Pakin24

PostPosted: Mon Jul 16, 2007 2:23 am

Czyli jesteś zazdrosna xD
PostPosted: Mon Jul 16, 2007 4:19 am

Pakin24
... czyli jestem wnerwiona, bo musze odbic na pobocze, poobijac sobie motor, i przy okazji o mało nie złamac czegos ;>

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Pakin24

PostPosted: Mon Jul 16, 2007 1:15 pm

Same szkody ^^
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 5:58 am

Rin_Youkai
Pakin24
... czyli jestem wnerwiona, bo musze odbic na pobocze, poobijac sobie motor, i przy okazji o mało nie złamac czegos ;>
jakiś koł prawie w ciebie wjechał, skarbie? trzeba było dojść i mu lusterka wyregulować nogą mrgreen chyba muszę cię doszkolić w sztuce przetrwania na naszych drogach.
ramy nie zwichrowało? plastiki całe czy weszłaś w koszty?

Kukus

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 10:11 am

Kukus
Rin_Youkai
Pakin24
jakiś koł prawie w ciebie wjechał, skarbie? trzeba było dojść i mu lusterka wyregulować nogą mrgreen chyba muszę cię doszkolić w sztuce przetrwania na naszych drogach.
ramy nie zwichrowało? plastiki całe czy weszłaś w koszty?
Plastiki troche poszły, ale one juz duzo przeszly, niedługo pojda do wymiany, wiec to sie przezyje
O malo nie wjechał odbiłam w ostatniej chwili XP Dobrze, ze sie ciagle rozgladam na drodze XD

A bardzo bym prosila o jakas szkole "poprawnej"jazdy XD whee
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 1:24 pm

Rin_Youkai
Plastiki troche poszły, ale one juz duzo przeszly, niedługo pojda do wymiany, wiec to sie przezyje
O malo nie wjechał odbiłam w ostatniej chwili XP Dobrze, ze sie ciagle rozgladam na drodze XD

się cieszę, że nic ci się nie stało.
no cóż, to i sam musiałbym się przesiąść na coś nieco szybszego od mojej aktualnej hulajnogi. może niebawem to nastąpi. zaczniemy od nauki muskania manetki hamulca samemu nie hamując a frajera za tobą zmuszając do gwałtownego hamowania (to na pajaców, którzy cię próbują podjechać) i ustawiania lusterek stopą (na tych, których właśnie doszłaś na skrzyżowaniu po tym jak cię zajechali, zepchnęli lub zmusili do niebezpiecznego manewru)... oczywiście podstawą jest nauka szybkiego oddalenia się zanim on zorientuje się co go właśnie spotkało.

Kukus

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 12:10 am

Kukus
Rin_Youkai

się cieszę, że nic ci się nie stało.
no cóż, to i sam musiałbym się przesiąść na coś nieco szybszego od mojej aktualnej hulajnogi. może niebawem to nastąpi. zaczniemy od nauki muskania manetki hamulca samemu nie hamując a frajera za tobą zmuszając do gwałtownego hamowania (to na pajaców, którzy cię próbują podjechać) i ustawiania lusterek stopą (na tych, których właśnie doszłaś na skrzyżowaniu po tym jak cię zajechali, zepchnęli lub zmusili do niebezpiecznego manewru)... oczywiście podstawą jest nauka szybkiego oddalenia się zanim on zorientuje się co go właśnie spotkało.
To sie nazywa obszerna porada XD * tulu tulu * whee

Z uciekaniem to ja raczej nie powinnam miec problemow ;D
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 3:23 am

Rin_Youkai

*tulonym jest*
twój tata powinien coś wiedzieć o takich technikach, bo wydaje mi się, że zaczął jeździć w czasach gdy jeszcze była ta wojna na drogach pomiędzy motocyklistami, a kierowcami samochodów.

Kukus

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 6:15 am

Kukus
Rin_Youkai

*tulonym jest*
twój tata powinien coś wiedzieć o takich technikach, bo wydaje mi się, że zaczął jeździć w czasach gdy jeszcze była ta wojna na drogach pomiędzy motocyklistami, a kierowcami samochodów.
* tuli go by byl tulonym XD*

coz, moj tata... on ... on jedynie widzi droge przed soba i w jego glowie siedzi jedna mysl " jak najszybciej wejsc w ten zakret " XD

raczej w takie rzeczy sie nie bawil, to nie ten typ Xd
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games