|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:21 pm
kochać kurwy i podziwiać! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:31 pm
Ależ oczywiście, królowo! Na rozkaz! Zdejmę tylko trzewiki, rozsiądę się wygodnie na karle i będę podziwiał ile wlezie!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 3:01 pm
ZebraDeath kochać kurwy i podziwiać! evil A co ja niby niedoceniania cały czas robię? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 7:35 am
ichabot Ależ oczywiście, królowo! Na rozkaz! Zdejmę tylko trzewiki, rozsiądę się wygodnie na karle i będę podziwiał ile wlezie!! rofl no. A ty, Yajko kochane, otrzył sobie łezki moją jedwabną chusteczką i przytul się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:27 pm
tak to jest gdy 10 latek sie bulwersuje mysli ze jest kozak przez internet ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:35 pm
SzAnTeK II tak to jest gdy 10 latek sie bulwersuje mysli ze jest kozak przez internet ^^ Szantek, przegiąłeś pałę, mówię ci jak do kolegi. Widzę, że hierarchii tutaj nie znasz. Nie bój się, niedługo poznasz pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:56 pm
ja nie mowie ze 10 latki zle razz i inni co graja ale niektorzy poprostu przginaja ^^ a wiem co mowie bo gralem w multum gier i zazwyczaj tak to jest razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 11:18 am
ZebraDeath ichabot Ależ oczywiście, królowo! Na rozkaz! Zdejmę tylko trzewiki, rozsiądę się wygodnie na karle i będę podziwiał ile wlezie!! rofl no. A ty, Yajko kochane, otrzył sobie łezki moją jedwabną chusteczką i przytul się. A mogę końcem Twej szaty o pani?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:48 am
Yajo ZebraDeath ichabot Ależ oczywiście, królowo! Na rozkaz! Zdejmę tylko trzewiki, rozsiądę się wygodnie na karle i będę podziwiał ile wlezie!! rofl no. A ty, Yajko kochane, otrzył sobie łezki moją jedwabną chusteczką i przytul się. A mogę końcem Twej szaty o pani? oczywiście maleństwo. a potem możesz się przytulić whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 12:16 pm
*ociera łezki* A moge się pod twą szatą przytulić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|