|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:16 am
Mroovecka Baranina Mroovecka shilian90 Mroovecka nazywajmy rzeczy po imieniu...Ty żydzisz razz razz razz za to z zydzeniem nie dostaniesz - co ty hitlerowiec jestes czy jak? masz cos do zydow? nie wrecz przeciwnie, jak juz napisałam w temacie o tolerancji...tak sie mówi, jesli nie slyszalyscie to nie moja wina...a co do kasy, to mnie to loto, komu dasz, lubie poprostu denerwowac Baranine... wystarczy mi dzienny zarobek kolo 3k... dziekowac, to powiedzialam ja... ciesze sie ze lubisz mnie denerwowac mrgreen juz dawno nikt mi takiego komplementu nie strzelil mrgreen ależ prosze bardzo...moge wiecej... naprawde? heart . heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:18 am
... a kto gra na kdr? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 11:45 am
shilian90 od dluzszego czasu mnie tu nie bylo, a to za sprawa sciagnietego ragnaroka mam pytanie: moze ktos z was gra na serwerze kdr? aha. i jeszcze cos. mam 5k gaia goldow do oddania, kto chce? Oddajesz 5k??? eek Ty się shillian chyba trochu nudzisz... rolleyes ja tam potrzebuję 60 tysiaków na swój nowy dream avi... rolleyes xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 12:41 pm
ja chce, ja chce 5 k biggrin
graląbym na KDR jakby mi sie RO instalowalo na kompie TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 1:19 am
Daedhel shilian90 od dluzszego czasu mnie tu nie bylo, a to za sprawa sciagnietego ragnaroka mam pytanie: moze ktos z was gra na serwerze kdr? aha. i jeszcze cos. mam 5k gaia goldow do oddania, kto chce? Oddajesz 5k??? eek Ty się shillian chyba trochu nudzisz... rolleyes ja tam potrzebuję 60 tysiaków na swój nowy dream avi... rolleyes xp stare to czemu nie zlozysz prozby o zapomoge?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:09 am
ragnarok nie, ale się wzięłam za DOFUSa, niezłe, ale trochę się nudzi.
5k? oooo, proszę, jaaaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:06 am
za pozno - oddalam ponad 9 tysiecy na fundusz zapomogowy (jezeli baranina te 5 przeznaczy na to) wiec radze sie zglaszac tam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 8:36 am
ZebraDeath ragnarok nie, ale się wzięłam za DOFUSa, niezłe, ale trochę się nudzi. 5k? oooo, proszę, jaaaa! gralam w dofusa, irytujace jest jak bedziesz juz coraz lepszym graczem i zechcesz robic wiecej questow...do pandali ni uja nie wejdziesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 12:59 pm
shilian90 ... a kto gra na kdr? crying ja od czasu do czasu gram da DarkKDR rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|