|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 3:06 am
Baranina tynek jest za gorąco i za duzo slonca, nie mozna sie wykrecac szkola, gdy cos sie nie zrobi... bleeee xp no właśnie crying niom. wszyscy po tobie jezdza, ze nic nie robisz, bo przeciez masz tyle czasu rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 4:52 am
ja tez bym wolała, ale gówniarstwo zajęło wszelkie wolne wakaty rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 4:57 am
tynek Baranina tynek jest za gorąco i za duzo slonca, nie mozna sie wykrecac szkola, gdy cos sie nie zrobi... bleeee xp no właśnie crying niom. wszyscy po tobie jezdza, ze nic nie robisz, bo przeciez masz tyle czasu rolleyes ale ja faktycznie nic nie robie xp siedze na dupie i czekam az moj kubus wrocji z wakacji xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:09 am
Ja wakacje wykorzystuje do wyjazdów do warszawy by sie spotkac z moimi kolegami hackerami wiele mnie nauczyli i dalej nowych sztuczek sie ucze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:23 am
ma poczatku jest fajnie... ...a potem czlowiek zaczyna miec dosc goraca i tego ze mu sie dzien w rekach rozlazi jak stara guma od gaci, ze rzuce taka poetycka metafora XPPPP (tym razem praca na zlecenie = nieunormowany rozklad dnia)
za to wakacje sa insomniac-friendly: mozna isc spac o 4 i wstac o 14 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 5:33 am
ja chyba wole sie meczyc w szkole, przynajmniej jest ta adrenalinka, ze cos trzeba robic rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|