|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 4:15 am
Ależ proszę uprzejmie. *rozpala drugie, większe ognisko* Chcesz pal z bukowego drewna? A może dąb? ...wygodniejszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:05 am
uchahahahahahaaa *płonie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:09 am
*piecze chlebek i kiełbaski nad stosem ZD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:48 am
ShilvaRays *piecze chlebek i kiełbaski nad stosem ZD* kurde..zeby tak było na niej troche wiecej mieska... skora i kosci neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:35 pm
Grill! heart *ustawia rusztowania nad stosami i wysypuje na nie niezliczoną ilośc ziemiaczków, płatów łososia i norweskich krewetek* MOJE! scream Nie podjadac, bo tez skonczycie na grillu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:37 pm
Yajo Grill! heart *ustawia rusztowania nad stosami i wysypuje na nie niezliczoną ilośc ziemiaczków, płatów łososia i norweskich krewetek* MOJE! scream Nie podjadac, bo tez skonczycie na grillu domokun Można wykupić trochę powierzchni rusztowania na własne potrzeby? *potrząsa sakiewką z goldami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:46 pm
Ojej spowiedz mi sie zaciela na etapie "laczenie z Bogiem" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:47 pm
...więcej siary do ognia, słabo się jaram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 2:41 am
ZebraDeath ...więcej siary do ognia, słabo się jaram... *Dosypuje 3 kilo siarki i dodatkowo polewa rumem dla ładnego zapachu i dodatkowego efektu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 11:12 am
ShilvaRays Yajo Grill! heart *ustawia rusztowania nad stosami i wysypuje na nie niezliczoną ilośc ziemiaczków, płatów łososia i norweskich krewetek* MOJE! scream Nie podjadac, bo tez skonczycie na grillu domokun Można wykupić trochę powierzchni rusztowania na własne potrzeby? *potrząsa sakiewką z goldami* W centrum stosu 10 tys. za 1mk., na przedmieściach tylko 2,5.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|