|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 6:44 am
Gem_ma pewnie odkłada im sie to w biuscie(i tego sie bede trzymał-łatwiej sie przyzwyczaić)...a przecierz biust nam wcale nie przeszkadza, ne? cool *myśli* no...wlasciwie twoja teoria znalazla by potwierdzenie... przynajmniej na moim przykladzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 11:17 am
Baranina Gem_ma pewnie odkłada im sie to w biuscie(i tego sie bede trzymał-łatwiej sie przyzwyczaić)...a przecierz biust nam wcale nie przeszkadza, ne? cool *myśli* no...wlasciwie twoja teoria znalazla by potwierdzenie... przynajmniej na moim przykladzie. na moim toże
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 11:36 am
A ja jestem tolerancyjny ze "ho ho!!!" ( xp ) Toleruje wszystkich oprocz moich rodzicow xd Przeczytalem caly topic i najbardziej mi sie podobala wypowiedz wicked que.ne o sobie mrgreen Gem_ma niezly patent z tym biustem, ciekawe czy to prawda... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 12:11 am
ja jestem niesamowicie tolerancyjna. ale jest kilka rzeczy, ktorych nie toleruje: NIETOLERANCJA XDDD POMYSLY ROMANA G. RASIZM i niesamowita glupote ludzi. lekka glupote jeszcze zniose, bo inaczej bym nigdzie nie wyrobila XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:42 am
ichabot A ja jestem tolerancyjny ze "ho ho!!!" ( xp ) Toleruje wszystkich oprocz moich rodzicow xd Przeczytalem caly topic i najbardziej mi sie podobala wypowiedz wicked que.ne o sobie mrgreen Gem_ma niezly patent z tym biustem, ciekawe czy to prawda... xd Sie ciesze zacnie, że moje słowa do kogoś trafiają xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:46 am
Ja jestem bardzo tolerancyjny, ale tylko dla pozytywnych rzeczy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 2:18 am
ShilvaRays Ja jestem bardzo tolerancyjny, ale tylko dla pozytywnych rzeczy biggrin a co rozumiesz pod pojeciem negatywnych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 2:18 am
Jukatan Baranina Gem_ma pewnie odkłada im sie to w biuscie(i tego sie bede trzymał-łatwiej sie przyzwyczaić)...a przecierz biust nam wcale nie przeszkadza, ne? cool *myśli* no...wlasciwie twoja teoria znalazla by potwierdzenie... przynajmniej na moim przykladzie. na moim toże no to juz mozna to uznac za prawidlo matematyczne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 2:21 am
Baranina ShilvaRays Ja jestem bardzo tolerancyjny, ale tylko dla pozytywnych rzeczy biggrin a co rozumiesz pod pojeciem negatywnych? Rasizm, głupota etc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 7:16 am
Baranina Jukatan Baranina Gem_ma pewnie odkłada im sie to w biuscie(i tego sie bede trzymał-łatwiej sie przyzwyczaić)...a przecierz biust nam wcale nie przeszkadza, ne? cool *myśli* no...wlasciwie twoja teoria znalazla by potwierdzenie... przynajmniej na moim przykladzie. na moim toże no to juz mozna to uznac za prawidlo matematyczne mrgreen no i widzicie, ustalilismy na forum nowe prawo, prawo Gemmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:50 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina Gem_ma pewnie odkłada im sie to w biuscie(i tego sie bede trzymał-łatwiej sie przyzwyczaić)...a przecierz biust nam wcale nie przeszkadza, ne? cool *myśli* no...wlasciwie twoja teoria znalazla by potwierdzenie... przynajmniej na moim przykladzie. na moim toże no to juz mozna to uznac za prawidlo matematyczne mrgreen no i widzicie, ustalilismy na forum nowe prawo, prawo Gemmy kurde, ciekawe co z moi biustem *Gem_ma zza pleców "no przeza urósł ci ostatnio!"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:09 am
Prawo Gem_my Ciekawosc kobiety jest wprost proporcjonalna do rozmiarow jej biustu i opisywana przez tzw. promienie Gem_my ( jeden Gem_ma, dwa Gem_ma ) w skali od 1 do 100 oceniajaca wielkosc biustow ( lub jak kto woli stopien kobiecej ciekawosci 3nodding 3nodding )
Zrodlo: "Najnowsza powszechna encyklopedia psychologii stosowanej"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |