Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jaka ksiazke teraz czytasz? Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

czytasz?
  nie ogladam obrazki
  tak czasem
  jasne!
View Results

Gem_ma

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 1:33 am

Driadaa
Gem_ma
ja (oczywisicie jak zwykle pare naraz sweatdrop ):

"Świat jest pełny chętnych suk" J.Piekara -tytuł nieadekwatny do treści stare
"Coś mocniejszego"(zbiór opowiadań) Rafał A. Ziemkiewicz- troche pierdolenia,polityki,niedaleka przyszłość i pełno złodzieji na stanowiskach-mecząca lektura bez konkretnej puenty
"Działa Nawarony" A. MacLean -aliancka misja zniszczenia niemieckich dział na wyspie koło turcji pod dowudztwem alpinisty, historia o bohaterach nie po hollywoodzku
(drugi raz mrgreen )

miałam sobie kupic "Świat jest pełny chętnych suk", ale po rozeznaniu stwierdzilam ze sie nie bedzie oplacalo i jak widze mialam racje razz

jedyne co mnie ciesz to to ze nie ja ja kupiłe tylko moj brat, teraz plułbym sobie w brode stare
PostPosted: Mon Jul 16, 2007 8:38 am

Daedhel
Yajo
Wampiry cierpią. Nie znają miłości. One są emo. Ksiązki nie czytałam, ale ogladalam ten film i "Królową potępionych" i (kilka)naście textów o ewolucji wampira w społeczeństwie, gdzie oczywiście omawiano niezwykle nowatorska i całkowicie własną wizję wampira cierpiętnika.
To ja juz wolę Big Red Ala rzeźnika twisted
hmm? tego nie wiedziałam .___. A tak w ogóle w nawiązaniu do jakiej książki i tekstów o tym mówisz (tak wiem, ciemna masa ze mnie) ??? rolleyes
Kilkustronicowe texty z "Kawaii" i "MANGAzynu". Mi to tam starcza, bo zawiera wiedzę trochę więcej niż podstawową dla ludzi niezbyt zazjanomionych z tematem a ja nie jestem za tym, aby zielonych od razu atakować całą wiedzą wszechświata i językiem zrozumiałym przy uzyciu trzech słowników i encyklopedii ninja

Yajo

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 10:46 am

ponownie zaczynam czytac trylogie "Achaja"
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 1:12 pm

nie cierpie Ahaji, fuj fuj

przecyztalam pierwszy i drugi tom, paskuda. trzeciego nie znioslam.

ja za to mam "Siewcę wiatru" oraz ksiązkę Łukianienki "Atomowy sen" heart

wiem, co pierwsze przeczytam 4laugh

Jukatan

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items