Driadaa
Gem_ma
ja (oczywisicie jak zwykle pare naraz sweatdrop ):
"Świat jest pełny chętnych suk" J.Piekara -tytuł nieadekwatny do treści stare
"Coś mocniejszego"(zbiór opowiadań) Rafał A. Ziemkiewicz- troche pierdolenia,polityki,niedaleka przyszłość i pełno złodzieji na stanowiskach-mecząca lektura bez konkretnej puenty
"Działa Nawarony" A. MacLean -aliancka misja zniszczenia niemieckich dział na wyspie koło turcji pod dowudztwem alpinisty, historia o bohaterach nie po hollywoodzku
(drugi raz mrgreen )"Świat jest pełny chętnych suk" J.Piekara -tytuł nieadekwatny do treści stare
"Coś mocniejszego"(zbiór opowiadań) Rafał A. Ziemkiewicz- troche pierdolenia,polityki,niedaleka przyszłość i pełno złodzieji na stanowiskach-mecząca lektura bez konkretnej puenty
"Działa Nawarony" A. MacLean -aliancka misja zniszczenia niemieckich dział na wyspie koło turcji pod dowudztwem alpinisty, historia o bohaterach nie po hollywoodzku
miałam sobie kupic "Świat jest pełny chętnych suk", ale po rozeznaniu stwierdzilam ze sie nie bedzie oplacalo i jak widze mialam racje razz
jedyne co mnie ciesz to to ze nie ja ja kupiłe tylko moj brat, teraz plułbym sobie w brode stare