|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:48 am
Baranina Mroovecka no cóż Ty Baranino nie powiesz...a wiesz, ja sie nei zczaiłam, wcaaaaaale... ale mi chodzilo o picie piwa xp eh...az brak mi słow...Baranino, ale ja nie jestem malym zboczencem co mysli tylko o jednym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:58 am
Mroovecka Baranina Mroovecka no cóż Ty Baranino nie powiesz...a wiesz, ja sie nei zczaiłam, wcaaaaaale... ale mi chodzilo o picie piwa xp eh...az brak mi słow...Baranino, ale ja nie jestem malym zboczencem co mysli tylko o jednym... ta jasne jasne, a swistak siedzi bo wiewiorka nieletnia byla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:03 am
Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka no cóż Ty Baranino nie powiesz...a wiesz, ja sie nei zczaiłam, wcaaaaaale... ale mi chodzilo o picie piwa xp eh...az brak mi słow...Baranino, ale ja nie jestem malym zboczencem co mysli tylko o jednym... ta jasne jasne, a swistak siedzi bo wiewiorka nieletnia byla ale nie mierzymy wszystkich swoją miara...nie mierzymy... bo naprawde mozna sie co do ludzi pomylić *złośliwy usmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:07 am
Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka no cóż Ty Baranino nie powiesz...a wiesz, ja sie nei zczaiłam, wcaaaaaale... ale mi chodzilo o picie piwa xp eh...az brak mi słow...Baranino, ale ja nie jestem malym zboczencem co mysli tylko o jednym... ta jasne jasne, a swistak siedzi bo wiewiorka nieletnia byla ale nie mierzymy wszystkich swoją miara...nie mierzymy... bo naprawde mozna sie co do ludzi pomylić *złośliwy usmiech* *rumieni sie* i czo z tego ze jestem zboczeniec redface ty moze taka swięta cio? A wibrator za szafom przed mamusia to kto chowa? ee? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:10 am
Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka no cóż Ty Baranino nie powiesz...a wiesz, ja sie nei zczaiłam, wcaaaaaale... ale mi chodzilo o picie piwa xp eh...az brak mi słow...Baranino, ale ja nie jestem malym zboczencem co mysli tylko o jednym... ta jasne jasne, a swistak siedzi bo wiewiorka nieletnia byla ale nie mierzymy wszystkich swoją miara...nie mierzymy... bo naprawde mozna sie co do ludzi pomylić *złośliwy usmiech* *rumieni sie* i czo z tego ze jestem zboczeniec redface ty moze taka swięta cio? A wibrator za szafom przed mamusia to kto chowa? ee? whee no skoro zwykłaś chować za szafą to już masz problem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:11 am
Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka eh...az brak mi słow...Baranino, ale ja nie jestem malym zboczencem co mysli tylko o jednym... ta jasne jasne, a swistak siedzi bo wiewiorka nieletnia byla ale nie mierzymy wszystkich swoją miara...nie mierzymy... bo naprawde mozna sie co do ludzi pomylić *złośliwy usmiech* *rumieni sie* i czo z tego ze jestem zboczeniec redface ty moze taka swięta cio? A wibrator za szafom przed mamusia to kto chowa? ee? whee no skoro zwykłaś chować za szafą to już masz problem... nie, ja trzymam w kosmetyczce xp a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:26 am
Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka eh...az brak mi słow...Baranino, ale ja nie jestem malym zboczencem co mysli tylko o jednym... ta jasne jasne, a swistak siedzi bo wiewiorka nieletnia byla ale nie mierzymy wszystkich swoją miara...nie mierzymy... bo naprawde mozna sie co do ludzi pomylić *złośliwy usmiech* *rumieni sie* i czo z tego ze jestem zboczeniec redface ty moze taka swięta cio? A wibrator za szafom przed mamusia to kto chowa? ee? whee no skoro zwykłaś chować za szafą to już masz problem... nie, ja trzymam w kosmetyczce xp a ty? kurwa w dupie maryni... evil scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:33 am
Mroovecka kurwa w dupie maryni... evil scream a ładna? mrgreen poznaj mnie z nia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:39 am
Baranina Mroovecka kurwa w dupie maryni... evil scream a ładna? mrgreen poznaj mnie z nia xd zależy co kto lubi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:49 am
Mroovecka Baranina Mroovecka kurwa w dupie maryni... evil scream a ładna? mrgreen poznaj mnie z nia xd zależy co kto lubi... jak est ruda to ladna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 10:27 am
Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka kurwa w dupie maryni... evil scream a ładna? mrgreen poznaj mnie z nia xd zależy co kto lubi... jak est ruda to ladna mrgreen dlaczego jak marynia to od razu ruda? wink (nie patrzec na mnie i nie chodzi o gaie ;p)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 10:44 am
degenerat Mroovecka degenerat Mroovecka *podgwizduje* a coś Ty taki ciekawski co?? domokun dramallama Nudzi mi się xp mi tez...masz jakas propozycje?? xp xd A jesteś pełnoletnia? redface czego Ty od niej chcesz zboczeńcu jeden *szczerzy zęby i rzuca popcornem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 1:23 am
Maris274 Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka kurwa w dupie maryni... evil scream a ładna? mrgreen poznaj mnie z nia xd zależy co kto lubi... jak est ruda to ladna mrgreen dlaczego jak marynia to od razu ruda? wink (nie patrzec na mnie i nie chodzi o gaie ;p) a ty to wlasciwie jaka masz plec? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|