|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 5:49 am
Bardzo serdecznie zapraszam do zapoznania się z funduszem świadczącym pomoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 10:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:29 am
No niebardzo. ZUS raczej zabiera niż daje i panie w ZUSie sa niemile. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:17 am
eee...fajny nick...normalnie krystyna z gazowni mi sie przypomina biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 11:18 am
Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:59 am
Valter Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd masz racje, ty raczej nic nie dostaniesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 2:10 am
Jukatan Valter Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd masz racje, ty raczej nic nie dostaniesz. ja .. chociaż mugł bym sie pokusić o zapomogę ... moje pierwsze konto zostało zhakowane a to co posiadam teraz ... no to sami widzicie . Moje konto świeci pustkami . Tyle że mi to nie przeszkadza ( jak widać mimo to rozdaje kasę w durnych konkursach ) , jestem goły i wesoły a to co mam na sobie zdecydowanie mi wystarcza. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 4:54 am
bylebym ja cos dostal, reszta sie nie liczy P; rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 8:14 am
Jukatan Valter Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd masz racje, ty raczej nic nie dostaniesz. Juka nie badz nie mila taka dla Valtera, jemu napewno jest przykro sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 4:13 pm
Baranina Jukatan Valter Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd masz racje, ty raczej nic nie dostaniesz. Juka nie badz nie mila taka dla Valtera, jemu napewno jest przykro sweatdrop to mile, ze tak dbasz o dobre samopoczucie reszty spoleczenstwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:53 am
Jukatan Baranina Jukatan Valter Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd masz racje, ty raczej nic nie dostaniesz. Juka nie badz nie mila taka dla Valtera, jemu napewno jest przykro sweatdrop to mile, ze tak dbasz o dobre samopoczucie reszty spoleczenstwa. starzeje sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:00 am
Baranina Jukatan Baranina Jukatan Valter Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd masz racje, ty raczej nic nie dostaniesz. Juka nie badz nie mila taka dla Valtera, jemu napewno jest przykro sweatdrop to mile, ze tak dbasz o dobre samopoczucie reszty spoleczenstwa. starzeje sie sweatdrop nie martw sie, dobrze sie trzymasz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:11 am
Gem_ma Baranina Jukatan Baranina Jukatan Valter Jak nie wiecie o co chodzi to informuje że dałem nowy konkurs i w krótszym czasie ( w niedziele wieczorem rozstrzygnięcie ) można sie wzbogacić ... a nie tak jak ta tandetna opieka społeczna .. trza czekać co najmniej tydzień albo i miesiąc a i tak pewnie nic sie nie dostanie xd masz racje, ty raczej nic nie dostaniesz. Juka nie badz nie mila taka dla Valtera, jemu napewno jest przykro sweatdrop to mile, ze tak dbasz o dobre samopoczucie reszty spoleczenstwa. starzeje sie sweatdrop nie martw sie, dobrze sie trzymasz mrgreen chodzi mi o starzenie psychiczne a nie fizyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|