|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 5:45 am
Proszę to zamieszczać swoje uwagi, wątpliwości i pomysły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 1:43 pm
mysle ze dobrym pomyslem byloby wpisanie osob na liste ktore dokonaly dotacji smile taki mily gest, i moze jeszcze spisalabym osoby ktore czesto na gildii przebywaja np.: 1.Baranina 2.Jukatan 3.Gemma 4... 5... itp, i rozlosować wsrod nich co miesiac jakas stawke np 200g smile bylo by milo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:31 am
Na ja nie wiem. Za dysponowanie srodkami i forme glownie odpowiada Jukatan, ja tylko zrobilam regulamin w bardzo okrojonej formie. ale napewno osoby ktore daja dotacje beda wypisane . 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:41 am
Driadaa mnie tesh powinno sie dopisac, bo dotacje dalam. Co do funduszow, narazie zbieram na sun stuff wiec nie bede mogla dawac dotacji ( mam malego questa ale nie na forach ) sad moze kiedy indziej :/ Co do uwag, powino byc tu cos jeszcze, na gai powinni zrobic bank -.- taki, zeby mozna bylo odkladac pieniadze na inne rzeczy. Mi to pomaga na zachowywaniu kasy przy sobie, poniewaz jestem bardzo rozrzuta. -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:51 am
suicunka Driadaa mnie tesh powinno sie dopisac, bo dotacje dalam. Co do funduszow, narazie zbieram na sun stuff wiec nie bede mogla dawac dotacji ( mam malego questa ale nie na forach ) sad moze kiedy indziej :/ Co do uwag, powino byc tu cos jeszcze, na gai powinni zrobic bank -.- taki, zeby mozna bylo odkladac pieniadze na inne rzeczy. Mi to pomaga na zachowywaniu kasy przy sobie, poniewaz jestem bardzo rozrzuta. -.- kurde. a moze by na gildii zrobic bank? ale nie wiem czy to by wypalilo xd juz jestes moja droga dopisana. jezeli na cos zbieraz mozesz zlozyc podanie. wprawdzie dopiero po miesiacu mozna bedzie je rozpatrzec ale zawsze to jakas szansa na uzyskanie dotacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 4:25 am
Baranina suicunka Driadaa mnie tesh powinno sie dopisac, bo dotacje dalam. Co do funduszow, narazie zbieram na sun stuff wiec nie bede mogla dawac dotacji ( mam malego questa ale nie na forach ) sad moze kiedy indziej :/ Co do uwag, powino byc tu cos jeszcze, na gai powinni zrobic bank -.- taki, zeby mozna bylo odkladac pieniadze na inne rzeczy. Mi to pomaga na zachowywaniu kasy przy sobie, poniewaz jestem bardzo rozrzuta. -.- kurde. a moze by na gildii zrobic bank? ale nie wiem czy to by wypalilo xd juz jestes moja droga dopisana. jezeli na cos zbieraz mozesz zlozyc podanie. wprawdzie dopiero po miesiacu mozna bedzie je rozpatrzec ale zawsze to jakas szansa na uzyskanie dotacji. Narazie nie potrzebuję wink jestem samodzielna i wole sama zarabiac kase w gre w Jigsaw razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 5:50 am
Driada: To fundusz socjalny a nie loteria, po co umniejszać środki, które idą dla potrzebujących? confused
jak ktoś chce, to mogę się zobowiązać, że będę donatorom rysowaua obrazki za dotacje powyzej ileś tam k. a jak kto chce, to je moge nawet poczta wysylac, bo teraz mam faze na kredki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:39 am
Jukatan Driada: To fundusz socjalny a nie loteria, po co umniejszać środki, które idą dla potrzebujących? confused jak ktoś chce, to mogę się zobowiązać, że będę donatorom rysowaua obrazki za dotacje powyzej ileś tam k. a jak kto chce, to je moge nawet poczta wysylac, bo teraz mam faze na kredki mrgreen a ode mnie moze byc maly arcik za ponizej tysiaka. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 8:27 am
A w sumie czy jest jakaś osoba, która np. codzinnie zbiera diary chance, albo... no nie wiem XP
Bo jakby komus skasowali konto, to przydaloby mu sie kilka ubran na pocztek, a te darmowe zawsze mozna zuzyc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 6:27 am
das is eine gute idea. ubierzmy w ogóle w coś kryche bo wygląda jak bot stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 10:02 am
ZebraDeath ubierzmy w ogóle w coś kryche bo wygląda jak bot stare zgadzam się trzeba jakiegoś stylistę znaleźć rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|