_b_u_r_a_k_
*glaszcze biedaka*
pytanie 1 brzmi: czy Twoja mama nie zna Twych upodoban muzycznych?
2 zas: czy przypadkiem nie mendziles jej przez ostatnie pol roku, ze marzyles o manieczkach, a ten caly image to tylko przykrywka, bo lubisz tanczyc w ultrafiolecie w bialych rekawiczkach?
twisted 1. moja mama wie jakie mam upodobania muzyczne = zmienne
dzisiaj słuchałem toola , metalice , deep forest , j.m jare , acid jazz , d&b a potem troche j rocka i jakąś klasyką zajechało . Byle by było ambitne .
Nie jestem typowym metalem ... połowa moje muzy to metal ... areszta to coś "ynnego"
2. tja jasne ... białe rękawiczki cudownie pasują d długich włosów i czarnej koszulki .... no właśnie i tu sie konczy moja metalowość ... nie mam kolczyków .. wole niebieskie "dżinsy" ( przez cały rok tylko takie spodnie nosze ) i brązową skórę ...
ultera fiolet ... jest ble ... lasery jeszce jako tako przejdą w tłumie ... a stroboskopy mnie oślepiają . Najwazniejsze jest to żebym miał odpowiednio wygodne miejsce ( bilet na zaproszenie to pewnie jakaś loża albo pierwszy rząd) no i żebym nie stał przy głośniku .
po pierwsze za głośno .. a po drugie nie słychać nic z drugiego
sweatdrop Ale ja jestem maruda .. inni by mnie po stopach całowali za taką możliwość ... a ja narzekam ..
ktoś sie będzie na to wybierał
question