Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Zostałem wrobiony

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

manieczki ?
  z czym to sie je ?
  nie ... nie jestem dresem.
  umcy umcy
  lasery wypalają oczy ?
  ja tez tam będe ...
  zUo
  tak ale tylko z "unimilem" w kieszeni .
  to taki kfffiat ?
  juz tam bylam ...
  nie mam kasy na "umcy umcy"
View Results

Valter

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:11 am

hehs .... mocne .. właśnie sie dowiedziałem że starsza mi załatwiła bilet na "manieczki" i to nie ten zwykly ... tylko imienny na zaproszenie sweatdrop
wszystko by było ok ... darmowa impra przez całą noc , pogadam z dj-ami tyle ze ja nie przepadam za taką muzyką ( zabawnie będę wyglądał w tłumie ... ja metal i wszyscy dresie ) no i najważniejsze ... w tym samym czasie jest konwent crying
to no fair .. ja chciałem jechać na konwent crying
zostałem wrobiony sweatdrop
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:25 am

to olej manieczki, ja bym tam nie poszla nawet jak by mi doplacali

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:28 am

*glaszcze biedaka*

pytanie 1 brzmi: czy Twoja mama nie zna Twych upodoban muzycznych?
2 zas: czy przypadkiem nie mendziles jej przez ostatnie pol roku, ze marzyles o manieczkach, a ten caly image to tylko przykrywka, bo lubisz tanczyc w ultrafiolecie w bialych rekawiczkach? twisted
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:33 am

Baranina

niecmogę ... jadę jako "eskorta dla kuzyna" sam nie chce jechać a "manieczki" to jego życiowe marzenie stare
a po drugie obiecałem starszej że jak by co to pojade ... a na konwent kasy nie mam bo od niej miałem wziąść .
lepsze to niż wcale ... muzyka mi nie będzie przeszkadzała .. słucham prawie wszystkiego ... jakoś to będzie sweatdrop

Valter

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:38 am

Valter
Baranina

niecmogę ... jadę jako "eskorta dla kuzyna" sam nie chce jechać a "manieczki" to jego życiowe marzenie stare
a po drugie obiecałem starszej że jak by co to pojade ... a na konwent kasy nie mam bo od niej miałem wziąść .
lepsze to niż wcale ... muzyka mi nie będzie przeszkadzała .. słucham prawie wszystkiego ... jakoś to będzie sweatdrop
a innych marzen to on juz nie ma? xp Gdzie jedziesz na ten koncert? rofl
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:42 am

_b_u_r_a_k_
*glaszcze biedaka*

pytanie 1 brzmi: czy Twoja mama nie zna Twych upodoban muzycznych?
2 zas: czy przypadkiem nie mendziles jej przez ostatnie pol roku, ze marzyles o manieczkach, a ten caly image to tylko przykrywka, bo lubisz tanczyc w ultrafiolecie w bialych rekawiczkach? twisted

1. moja mama wie jakie mam upodobania muzyczne = zmienne
dzisiaj słuchałem toola , metalice , deep forest , j.m jare , acid jazz , d&b a potem troche j rocka i jakąś klasyką zajechało . Byle by było ambitne .
Nie jestem typowym metalem ... połowa moje muzy to metal ... areszta to coś "ynnego"
2. tja jasne ... białe rękawiczki cudownie pasują d długich włosów i czarnej koszulki .... no właśnie i tu sie konczy moja metalowość ... nie mam kolczyków .. wole niebieskie "dżinsy" ( przez cały rok tylko takie spodnie nosze ) i brązową skórę ...
ultera fiolet ... jest ble ... lasery jeszce jako tako przejdą w tłumie ... a stroboskopy mnie oślepiają . Najwazniejsze jest to żebym miał odpowiednio wygodne miejsce ( bilet na zaproszenie to pewnie jakaś loża albo pierwszy rząd) no i żebym nie stał przy głośniku .
po pierwsze za głośno .. a po drugie nie słychać nic z drugiego sweatdrop

Ale ja jestem maruda .. inni by mnie po stopach całowali za taką możliwość ... a ja narzekam ..

ktoś sie będzie na to wybierał question

Valter

Valter

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:49 am

Baranina
Valter
Baranina

manieczki/ekwador to dyskoteka a nie koncert .... oczywiście całość będzie nad morzem .. ale w sumie t mi obojętne gdzie ..

info o klubie
http://cykmyk.pl/klub,18.html
taka będzie muzyka
http://madzia595.wrzuta.pl/audio/cZgmduI0VR/manieczki_dj_kris-dyskoteka
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:57 am

Valter
Baranina
Valter
Baranina

manieczki/ekwador to dyskoteka a nie koncert .... oczywiście całość będzie nad morzem .. ale w sumie t mi obojętne gdzie ..

info o klubie
taka będzie muzyka

boze eek

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 11:12 am

Baranina
Valter
Baranina
Valter
Baranina

info o klubie
taka będzie muzyka

boze eek

co najmniej!
ja tez do mrokow nie naleze i procz dobrego metalu i rocka slucham takich dziwacznych jakichs kawalkow z wczesnej mej mlodosci, ktore sa bynajmniej nie ostre + jazz + blues + muzyka klasyczna...

ale tam to by mnie nijak nie zaciagneli, loza, nie loza, zaproszenie, nie zaproszenie...no way!

to jest...bardzo...malo ambitne
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 11:36 am

hym...no susz...ja bym na Twoim miejscu serdecznie mamuśce podziękowała :/ gosh, jak można takiego szitu słuchac?? (nie obrazajac nikogo, ale co to za zabawa??jakoś amlo ambitne to jest)

Mroovecka

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 11:46 am

głębokie kondolencje...

a konwent w jakim mieście?
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 12:20 pm

ZebraDeath
głębokie kondolencje...

a konwent w jakim mieście?

Animacon

Data:
20 - 22 lipca 2007

Miejscowość:
Złotów (pow. Złotowski, woj. Wielkopolskie)

Miejsce:
Zespół Szkół Ekonomicznych im. Jana Pawła II w Złotowie ul. Plac Wolności

Ceny biletów:
Cały konwent - 20 zł
1szy dzień: 6 zł
2gi dzień: 10 zł
3ci dzień: 6 zł

Valter

pani psychol

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 4:20 am

Chłopie... ratuj się. sweatdrop
Reply