|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 11:31 am
super pomysl z tatuazami ale ja posprzedawalem swoje inki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 12:07 pm
lordzio super pomysl z tatuazami ale ja posprzedawalem swoje inki crying ej no dokladnie! dzien wczesniej wszystkie sprzedalam :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 1:46 pm
Kyoko Suomi lordzio super pomysl z tatuazami ale ja posprzedawalem swoje inki crying ej no dokladnie! dzien wczesniej wszystkie sprzedalam :/ a no to juz pech sie zwie hihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:08 am
No-chanXD a ja zła jestem.... ;/ nakupiłam sobie fioletowej farby i nie moge sobie z niej tatuzu zrobic U__U z fioletowego robia tylko niebiesko fioletowe płomienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 11:18 am
Spis wszystkich tatoos jest na tekteku. Wpiszcie se nazwe interesujacego was inka i zobaczycie co z niego mozna zrobic... Ja zrobilam se smoka, bo dostalam gold inka w daily chance <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 12:51 pm
kto pomoze dziecku i da mu jakies inki? crying Albo przynajmniej sprzeda za jakie 5 g za jeden? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 12:59 pm
A jaki kolor cię interesuje? Od razu uprzedzam, że czerwonych nie posiadam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 5:26 am
czemu nie ma tatoosa tylko na pól ryja? Ja nie chce na cąły łeb zeby po obu stronach bylo widac, ja chce tylko po prawej stronie tatoose, no i na ryło chce :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 6:55 am
Andareen A jaki kolor cię interesuje? Od razu uprzedzam, że czerwonych nie posiadam... Czarne najbardziej domokun Ale kazdy inny tez bedzie milo przyjety <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 8:16 am
Pszczola_M Andareen A jaki kolor cię interesuje? Od razu uprzedzam, że czerwonych nie posiadam... Czarne najbardziej domokun Ale kazdy inny tez bedzie milo przyjety <3 ale 5g to jak za darmo, moge sprzedac za 50g sztuka... teraz czarne inki mniej wiecej po 150-175 chodza (moze trafi sie taniej, ale trzeba szukac)... ile chcesz tych czarnych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 1:44 pm
wytatułowałbym sobie smoka na klacie...to takie męskie *lol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:18 pm
jamam do sprzedania dwa tatoos z czerwonym smokiem na nogi, jak ktos chce to moge sprzedac 6k za sztuke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 4:09 pm
ale se cene zasunelas, kto normalny to kupi za tyle? eek itaki tatuaz kosztuje max 1k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 8:32 pm
Jukatan ale se cene zasunelas, kto normalny to kupi za tyle? eek itaki tatuaz kosztuje max 1k. ostatnio jak na markecie je widzialam, to kosztowaly ponad 6k. zobacz se ceny gold inka, white inka i red inkow, bo z tego to sie robi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|