|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 11:33 am
hej czy zna ktoś jakiś program do obróbki głosu bo bardzo potrzebuje.... byłabym wdzięczna za info i linki ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 1:36 am
AV Voice changer. Moi koledzy go chwalą, ale Ja nie jestem przekonany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 2:39 am
granat AV Voice changer. Moi koledzy go chwalą, ale Ja nie jestem przekonany. niby go mam ale nie potrafie ustawic tak zebym mowiła glosem "gwiazdy" w czasie rzeczywistym;/ moze zapytaj jakiegos kolege jak to sie robie ^_____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 2:51 am
wole nie wiedziec co rozumiesz przez slowo "gwiazda"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:40 am
_b_u_r_a_k_ wole nie wiedziec co rozumiesz przez slowo "gwiazda"? np. doda mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:41 am
Baranina _b_u_r_a_k_ wole nie wiedziec co rozumiesz przez slowo "gwiazda"? np. doda mrgreen zaspiewaj glosem mandaryny rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 5:04 am
wole zeby sie zaśmiała jak Doda...bedzie elektrycznie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 10:13 am
nie znam, niestety, ale na stronie www.dobreprogramy.pl może znajdziesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:29 am
mówiąc "gwiazda" miałam na myśli np Johnnego Deppa czy gwiazde Jego formatu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:36 am
_b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ wole nie wiedziec co rozumiesz przez slowo "gwiazda"? np. doda mrgreen zaspiewaj glosem mandaryny rofl do takiego fałszowania nie trzeba modyfikowac głosu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:47 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ wole nie wiedziec co rozumiesz przez slowo "gwiazda"? np. doda mrgreen zaspiewaj glosem mandaryny rofl do takiego fałszowania nie trzeba modyfikowac głosu wink mylisz sie.. nawet ja tak brzydko nie umiem "spiewac"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 4:06 am
Mroovecka wole zeby sie zaśmiała jak Doda...bedzie elektrycznie xp byłam na kocercie Dody i słyszałam ten cudowny śmiech xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|