Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Zalało nam mieszkanie...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Zalało nam mieszkanie T_T. I sąsiadom też...
  współczuję, ojej... :(
  e tam, dobrze temu sąsiadowi z dołu, debil jest to niech ma zalane xD
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Jun 29, 2007 4:31 am

Jakaś rura pękła i woda leciała jak cholera. Na szczęście szybko zakręciliśmy kurek i było OK. Ale zalało nam łazienkę i cały przedpokój rolleyes . A potem zaczęły się jazdy... Najpierw sąsiad z dołu przyszedł z mordą, że mu mieszkanie zalewamy, to my też na niego z mordą, ja pożegnałam go sympatycznym "Spierdalaj!". Potem przyszła jakaś kobieta, której też zalało i okazało się... że ona jest z 4 piętra eek ! (my mieszkamy na 8-mym) Cały pion zalaliśmy dramallama
PostPosted: Fri Jun 29, 2007 4:55 am

Oj tam... zdarza się mrgreen
Temu panu bardzo dobrze powiedziałaś.

Przynajmniej nie musicie chodzić na basen.

pani psychol

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Jun 29, 2007 5:09 am

Nie no, woda w większości przesiąkła do sąsiadów twisted . Ale i tak musieliśmy ją wybierać rolleyes . Ręcznikami... Bo dobrze wsiąka... A sąsiada nie lubię i nie mam nawet zamiaru być dla niego miła. On był niegrzeczny, to i ja stare
PostPosted: Fri Jun 29, 2007 5:32 am

to nie lada zabawe z tymi recznikami mialas... confused

Mroovecka

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Jun 29, 2007 6:16 am

Oj tak, tak... Ale brat mi pomagał, poza tym dywan w przedpokoju zdjęliśmy i na balkon go zanieśliśmy wink . Teraz jest już sucho, tylko u mnie w pokoju i u rodziców kawałek dywanu przy przedpokoju mokry, bo tam się zdjąć nie dało ninja . No i w ogóle t będą nam kuć kafelki pod wanną. Co to za pomysł, żeby kafelkami wannę zabudowywać _^_? Mój ojciec jest "geniuszem". Ale ja mam już to wszystko gdzieś, swoje zrobiłam, więc niech teraz matka z ojcem się martwią dramallama
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff