|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 4:31 am
Jakaś rura pękła i woda leciała jak cholera. Na szczęście szybko zakręciliśmy kurek i było OK. Ale zalało nam łazienkę i cały przedpokój rolleyes . A potem zaczęły się jazdy... Najpierw sąsiad z dołu przyszedł z mordą, że mu mieszkanie zalewamy, to my też na niego z mordą, ja pożegnałam go sympatycznym "Spierdalaj!". Potem przyszła jakaś kobieta, której też zalało i okazało się... że ona jest z 4 piętra eek ! (my mieszkamy na 8-mym) Cały pion zalaliśmy dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 4:55 am
Oj tam... zdarza się mrgreen Temu panu bardzo dobrze powiedziałaś.
Przynajmniej nie musicie chodzić na basen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 5:09 am
Nie no, woda w większości przesiąkła do sąsiadów twisted . Ale i tak musieliśmy ją wybierać rolleyes . Ręcznikami... Bo dobrze wsiąka... A sąsiada nie lubię i nie mam nawet zamiaru być dla niego miła. On był niegrzeczny, to i ja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 5:32 am
to nie lada zabawe z tymi recznikami mialas... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 6:16 am
Oj tak, tak... Ale brat mi pomagał, poza tym dywan w przedpokoju zdjęliśmy i na balkon go zanieśliśmy wink . Teraz jest już sucho, tylko u mnie w pokoju i u rodziców kawałek dywanu przy przedpokoju mokry, bo tam się zdjąć nie dało ninja . No i w ogóle t będą nam kuć kafelki pod wanną. Co to za pomysł, żeby kafelkami wannę zabudowywać _^_? Mój ojciec jest "geniuszem". Ale ja mam już to wszystko gdzieś, swoje zrobiłam, więc niech teraz matka z ojcem się martwią dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|