|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 12:26 pm
a ja zbieram na to, co mam w sygnie. nie wiem czy kiedys w ogole dozbieram stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 12:33 pm
Andareen a ja zbieram na to, co mam w sygnie. nie wiem czy kiedys w ogole dozbieram stare Powodzenia, Andareen. 3nodding PS. Bardzo ladny avek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 12:34 pm
Zimtca Andareen a ja zbieram na to, co mam w sygnie. nie wiem czy kiedys w ogole dozbieram stare Powodzenia, Andareen. 3nodding PS. Bardzo ladny avek! Dzięki. Właśnie to coś chcę mieć na głowie, zamiast Mythrill Halo. Będzie pasowało wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 12:55 pm
Chętnie bym oddał wam kasę ... ale wiecie .. jest was tak dużo i ktoś by se pomyślał że go nie lubię .... no to zrobiłem konkurs xd Uwaga .. bo termin tylko do wtorku wieczorem ( 20 ) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:13 pm
Z bolem serca sprzedalam Gift of the goddess. Teraz brakuje mi tylko ok. 200 g do Zodiacu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:15 pm
Zimtca Z bolem serca sprzedalam Gift of the goddess. Teraz brakuje mi tylko ok. 200 g do Zodiacu. ułóż puzelki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:17 pm
Andareen Zimtca Z bolem serca sprzedalam Gift of the goddess. Teraz brakuje mi tylko ok. 200 g do Zodiacu. ułóż puzelki 3nodding Wlasnie dzialam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 6:02 am
ja chyba kupie chmurkę. ma ktoś do sprzedania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 2:58 am
Andareen a ja zbieram na to, co mam w sygnie. nie wiem czy kiedys w ogole dozbieram stare tez tak kiedys myslałam xD ale jakos sie udało xD jeszcze tylko ninja headband >____<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 5:58 am
a ja teraz zbieram na Gift of Godness i Winter rose...chce ktoś coś z tych rzeczy odsprzedac?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|