Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wilkus ALE ODLOT. PATRZ CO ZNALAZLAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

?
  ja pierdyle... nienormalne dzieci byliście
  Ożby. O.O
  a wczesniej cos jaraliscie?
  to chyba bylo jak grzybowi wmowilismy ze tabaka to narkotyki i jak sie zaciungnie to bedzie na haju
  fajna szkola
View Results

pani psychol

PostPosted: Fri Jun 22, 2007 5:16 am

Jukatan
najgorsza rzecza jaka zrobilam w szkole bylo zerwanie na apelu swojego plakatu.

zdenerwowalam sie otoz bardzo, ze nie wygralam - moja praca byla zrobiona na komputerze, drukowana na papierze kredowym i oddana w terminie, wtedy tez powieszona. dziewcyzna ktora wygrala zerznela ode mnie pomysl i napackala farbami plakatowymi... bylo to brzydkie, ale argumentacja, gdy poprosilam o nia, brzmiala "namalowana, wiec wlozyla wiecej pracy". Jakbym ja w photoshopie nic nie robila! stare

Jak sie zaczal apel i rozdawanie nagrod, biologica zaczelam mowic, to wstalam, podeszlam do mojego plakatu, zdjęłam go, zwinęłam i wyszłam.

a co najciekawsze, nikt mi nie zwrocil uwagi i nikt nic nie powiedzial, nawet wychowawczyni.

Uo. Lajf is brutal... ale dobrze zrobiłaś.
Ja tam miluję tych, którzy olewają opinię ludzi i robią to co uważają za słuszne. Wczoraj na przykład jak mnie na mieście zaczęły pantofle obcierać (wracałam z zakończenia trzecich klas... crying ) to ściągnęłam buty i szłam na boso. Gapili się na mnie jak na idiotkę, ale to co. Chodzi o to żeby było mi wygodnie, a "niech się wstydzi ten kto widzi". O!
PostPosted: Fri Jun 22, 2007 5:42 am

Baranina
a mi sie zdawalo ze tamto bylo krwawe talk2hand
a zczailas ze w naszej rysunkowej powiesci nie bylo grzyba? eek

eeee... to chyba mamy lekko odrebne wizje na ten temat rofl
kurde, rzeczywiscie... trzeba bedzie to co najmniej uwzglednic w kolejnym projekcie rofl /zawsze dobrze gdzies grzyba wetknac/ mrgreen

wilkus
Crew

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out