Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Filmy czyli co sie kreci w wielkim skrocie na Sierpien 2007

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ogolnie ogladam filmy :
  w kinie
  przed kompiuterem
  w tv
  na Video/dvd/
  inaczej
View Results

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Mon Jun 18, 2007 9:25 am

PREMIERA: 03 sierpnia 2007

Zew krwi
Skinwalkers

O FILMIE

Śmiertelne starcie wilkołaków, którego stawką jest życie małego chłopca.

12-letni Timothy i jego matka podczas nocnego spaceru natrafiają na walkę dwóch gangów wilkołaków. Jeden z nich porywa się z atakiem na chłopca, drugi - staje w jego obronie. Incydent ten stanie się punktem zwrotnym w życiu Timothy'ego.

Wkrótce dowiaduje się on, że gang, który stanął w jego obronie, składa się z jego krewnych...

Simpsonowie - wersja kinowa
Simpsons Movie, The (2007)

O FILMIE

Kinowa wersja legendarnego serialu animowanego dla dorosłych o ekscentrycznej amerykańskiej rodzinie, która wyznaje niezwykle oryginalny styl życia.

Even Money (2006)

O FILMIE
Bohaterami filmu są hazardziści, bukmacherzy, policjanci i młody koszykarz. Ich drogi życiowe krzyżują się na mistrzowskim meczu koszykówki, o stawkę, która żadnemu z nich nawet się nie śniła. Czy młody koszykarz poświęci zwycięstwo...

Vacancy (2007)

O FILMIE
Młode małżeństwo zostaje uwięzione i przetrzymywane w jednym z moteli. Odkrywają, że przez cały czas w ich pokoju była umieszczona ukryta kamera. Zdają sobie sprawę, że jak najszybciej muszą wydostać się z pułapki.

Hairspray (2007)

Pulchna nastolatka, Tracy Turnbland (Nicole Blonsky) oraz jej najlepsza przyjaciółka Penny Pingleton (Amanda Bynes) uczestniczą w przesłuchaniu do telewizyjnego widowiska The Corny Collins Show. Tracy zostaje wybrana do udziału w programie.

Kiedy jednak podstępna Amber Von Tussle (Brittany Snow) wraz ze swoją matką (Michelle Pfeiffer) obmyślają plan, aby zniszczyć dziewczynę, rozpętuje się totalny chaos.(dramat komedia, muzyczny)

Death at a Funeral (2007)

Członkowie pewnej dysfunkcjonalnej angielskiej rodziny spotykają się na pogrzebie seniora rodu.

W uroczystości bierze też udział mężczyzna, który domaga się sporej sumy za utrzymanie w tajemnicy wielkiego sekretu zmarłego.

Jego dwaj synowie postanawiają zrobić wszystko, aby tajemnica nie wyszła na jaw. Okazuje się jednak, że sprawy się komplikują, a spokojna uroczystość zmienia się totalną katastrofę.

PREMIERA: 10 sierpnia 2007

Czarna Dalia
Black Dahlia, The (2006)

O FILMIE
Historia dwóch policjantów prowadzących śledztwo w głośnej sprawie tajemniczego i okrutnego morderstwa młodej aktorki w Kalifornii lat 40. XX wieku.

Evan Wszechmogący
Evan Almighty (2007)

Steve Carell wciela się w wymuskanego Evana Baxtera, który okazuje się być kolejną osobą wskazaną przez Boga (Morgan Freeman) do wypełnienia świętej misji. Właśnie wybrany do Kongresu, Evan wyjeżdża z Buffalo i wraz z rodziną przeprowadza się na przedmieścia Północnej Wirginii.

Na miejscu, jego życie zostaje całkowicie wywrócone do góry nogami, kiedy pojawia się Bóg i nakazuje mu zbudowanie Arki. Żona (Lauren Graham) i dzieci Evana nie są w stanie odgadnąć, czy przechodzi on kryzys wieku średniego czy naprawdę wykonuje boski plan...

Na fali
Surf's Up (2007)

O FILMIE
Opowieść o pingwinach i ich zamiłowaniu do surfingu, bo podobno ten sport to właśnie wymyśliły pingwiny. Film zapowiada się na wspaniałą rozrywkę dla wszystkich, będzie to mistrzowska, pełna śmiesznych momentów animacja.

Next (2007)
O FILMIE
Chris Johnson ma dar. Umie zobaczyć kilka minut najbliższej przyszłości. Po latach badań jakimi dręczył go rząd postanawia zaszyć się w Las Vegas. Stolica światowego hazardu dostarcza mu schronienia i pozwala zarobić na życie w charakterze magika.

Mój najlepszy przyjaciel
Mon meilleur ami (2006)

O FILMIE
Atrakcyjna Catherine (Julie Gayet), nie wierząc w opowieści swojego wspólnika, niesympatycznego Francois (Daniel Auteuil), o jego najlepszym przyjacielu, postanawia poznać tajemniczego przyjaciela osobiście.
PostPosted: Mon Jun 18, 2007 9:29 am

rezerwejszen na part Tu (2)

Ayah_TheMetalMania

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 10:41 am

Simpsonow chyba obejrze, nad reszta sie zastanowie.
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 11:10 am

dla mnie niema nic ciekawego .. aczkolwiek jak mi ktoś przyniesie do domu któryś z tych filmów to obejrzę xd

Valter

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Jun 20, 2007 11:44 am

Zew krwi, bo niełzy plakat.
PostPosted: Fri Jun 22, 2007 6:23 am

A to są premiery światowe czy w Polsce?
Chcem iśc na Simpsonów, uwielbiam ich mrgreen

Yajo

Lordofdragonss

PostPosted: Sun Jul 22, 2007 9:01 am

A gdzie Transformers The Movie? Jeśli dobrze pamiętam to około 16 jest premiera! Fani TF łączmy się!
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 9:45 am

16, ale lipca, premiera już była rolleyes

Yajo

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 1:45 pm

hehe juz obejrzałam :XP:
PostPosted: Thu Jul 26, 2007 5:19 am

simpsony ;P

tynek

Silvery the Alchemist

PostPosted: Thu Jul 26, 2007 12:49 pm

z tego wszystkiego to Black Dahlia KONIECZNIE, reszta to przecietniaki. (nie lubie Simpsonow)

A jak zobaczylam trailer tego o wilkolakach to sie zalamalam, nie wiem co gorsze, to czy to cos z krwia i czekolada w tytule...wiem ze mamy mode na wampiry, wilkolaki, WoDy i ogolnie te klimaty ale moze juz BEZ JAJ.
Ostatnim fajnym wampirycznym filmem byli Lowcy Wampirow (aka John Carpenter's Vampires, a to i tak de facto byla parodia gatunku) no, moze jeszcze Blade (TYLKO PIERWSZY!)
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 1:10 am

Zew krwi mnie bardzo zaintrygowal, wiec moze sie przejde zobaczyc. Czarna Dalia podobna ma byc bardzpo fajna. Tylko,zeby znowu nie okazala sie lekko przereklamowana;/

Justinka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 2:10 am

Silvery the Alchemist
z tego wszystkiego to Black Dahlia KONIECZNIE, reszta to przecietniaki. (nie lubie Simpsonow)

A jak zobaczylam trailer tego o wilkolakach to sie zalamalam, nie wiem co gorsze, to czy to cos z krwia i czekolada w tytule...wiem ze mamy mode na wampiry, wilkolaki, WoDy i ogolnie te klimaty ale moze juz BEZ JAJ.
Ostatnim fajnym wampirycznym filmem byli Lowcy Wampirow (aka John Carpenter's Vampires, a to i tak de facto byla parodia gatunku) no, moze jeszcze Blade (TYLKO PIERWSZY!)

Ale i tak najlepszym filmem o wampirach jest "Wywiad z wampirem" twisted
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 2:59 am

ichabot
Silvery the Alchemist

Ale i tak najlepszym filmem o wampirach jest "Wywiad z wampirem" twisted

Popieram przedmowce 3nodding

Justinka

Yumea

PostPosted: Fri Jul 27, 2007 9:51 am

ech, jakos mało ambitnego kina
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers