|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 2:55 pm
Dobrze, dobrze. Gaia zawsze się łączyła z Anime i Rpgami a to forum powstało dla tego celu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 2:56 pm
Kasmizar Dobrze, dobrze. Gaia zawsze się łączyła z Anime i Rpgami a to forum powstało dla tego celu. a ty miales isc spac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 4:36 pm
Kasmizar Dobrze, dobrze. Gaia zawsze się łączyła z Anime i Rpgami. rpg? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 11:24 pm
Valter w tej chwili prowadzi jedna sesje ze świata mroku.
Zagralibyście w innej konwencji?
Od czystego fantasy do steam-punka cokolwiek zechcemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 7:57 am
ooo ja jestem za, najchetniej stworzylabym polska gildie RP biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 7:59 am
Silvery the Alchemist ooo ja jestem za, najchetniej stworzylabym polska gildie RP biggrin jest gildia RPG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:02 am
...ale polska? hmm...moze nie jestem na biezaco...albo moze kiedys zagladalam ale sie zniechecilam... za steampunkiem jestem heart EDIT: o tej gildii wieeeeem ale czekam az cos sie zacznie dziac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:13 am
Silvery the Alchemist ...ale polska? hmm...moze nie jestem na biezaco...albo moze kiedys zagladalam ale sie zniechecilam... za steampunkiem jestem heart jest u mnie w profilu jedna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:53 am
Silvery the Alchemist ...ale polska? hmm...moze nie jestem na biezaco...albo moze kiedys zagladalam ale sie zniechecilam... za steampunkiem jestem heart wiesz ... na pierwszej stronie tego tematu jest link ... stare chyba 4 albo 5 post
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:10 am
Kasmizar Valter w tej chwili prowadzi jedna sesje ze świata mroku. Zagralibyście w innej konwencji? Od czystego fantasy do steam-punka cokolwiek zechcemy. Skomplikowane toto xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 2:49 pm
Yajo Kasmizar Valter w tej chwili prowadzi jedna sesje ze świata mroku. Zagralibyście w innej konwencji? Od czystego fantasy do steam-punka cokolwiek zechcemy. Skomplikowane toto xp ee tam ... nie znasz się .. właśnie do gry dołączyła ZebraDeath a oprucz niej gra Kasmizar i Andaren . No i jeszce dzisiaj dostałem kolejnego pma. z zapytaniem o sesję więc może znajdzie sie i czwarta osoba xd O bym tylko miał cały czas internet sweatdrop Trza sie w końcu zabezpieczyć ( neostradą ) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 3:41 am
Przed chwilką się zgłosiłam, trochę mam doświadczenie w takich sprawach xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 5:16 am
suicunka Przed chwilką się zgłosiłam, trochę mam doświadczenie w takich sprawach xD Chodz, przytulimy Cię... pokazemy nowy swiat redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 9:10 am
Valter Yajo Kasmizar Valter w tej chwili prowadzi jedna sesje ze świata mroku. Zagralibyście w innej konwencji? Od czystego fantasy do steam-punka cokolwiek zechcemy. Skomplikowane toto xp ee tam ... nie znasz się .. I co? jakas gorsza jestem? Tak, nie znam się, nigdy w realu nie grałam w rpg, tylko w necie, bez jakiegos konkretnego systemu. Wybacz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 10:46 am
Valter, Ty lepiej na Neozdradzie nie polegaj! BTW przed weekendem bedzie postac biggrin ...tylko musze te linki znalezc, gdzies zgubilam O_o
EDIT: no, juz doszlam z tym do ladu. NO i skad wiedzialam do ktorej strony beda linki...? jasnowidz jestem normalnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|