|
|
wrocilam i znikam |
warum :/ |
|
30% |
[ 6 ] |
a kysz a kysz |
|
35% |
[ 7 ] |
wroc do mnie ;( |
|
35% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 20 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 3:46 am
Baranina Jukatan przecież zrobiłam ładniejsze 4laugh gdzie? ninja no zrobiłam, takie ładne ludziki skakały pod pollem 4laugh co do Twoich wymagań, to są wzięte kotu z... pupy i w ogóle nieskładne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 3:50 am
ja uwazam inaczej. i tak na marginesie; tak postanowil i tak ma byc. a zanim zaczniesz krytykowac wymysl cos lepsiejszego. bardzo latwo jest cos zmieszac z blotem trudniej zrobic cos samemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 3:55 am
zrobilam prace nieco inna, czy lepsiejsza, nie wiem, to kwestia gustu. no i przeciez nie krytykuje rofl jesli nie zauwazylas, zaznaczam, bo moglo byc przeoczenie. Uwazam, że opisanie regulaminu w formie rysunku .png, .jpg jest bezsensowne, dlugo sie laduje, przewaznie nie wyglada zbyt ladnie (jak ja i Zi mowimy, lepsiejsze byloby cos na bialym tle, aby wygladalo na czesc Gai) no i przede wszystkim szersze, szersze, jak juz czarne, to nie w formie pionowej a poziomej.
no i uwazam, ze jest ok, praca Agrii faktycznie jest najlepsza sposrod podobnych ktore byly na konkursie. Ale lepsiejsze moim zdaniem jest to, co jest na POGG, taka forma jest bardziej przejrzysta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 12:21 pm
to ze wszyscy sie zasugerowali tym by robic w takich wymiarach ich broszka. tez uwazam ze mniejsze bylo by fajniejsze. bo chodzi bardziej o tersc jak o rysunek. natomiast podalam te wymiare poniewaz sa najwyzszymi ktore sie mieszcza na stronie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|