|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 6:33 am
chujniazgrzybnia. to sie nazywa dyskryminacja ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 6:47 am
też Cis ie nie otwiera?? tak btw. gustowne okularki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 7:06 am
Mroovecka też Cis ie nie otwiera?? tak btw. gustowne okularki biggrin dzieki. czytaj, co piosza. tylko amerykance chyba moga to obejrzec -== napewno nie europa ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 7:29 am
shilian90 Mroovecka też Cis ie nie otwiera?? tak btw. gustowne okularki biggrin dzieki. czytaj, co piosza. tylko amerykance chyba moga to obejrzec -== napewno nie europa == badziew...
ps. bardzo mi sie twoj ludek podoba kamie go smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 7:40 am
shilian90 Mroovecka też Cis ie nie otwiera?? tak btw. gustowne okularki biggrin dzieki. czytaj, co piosza. tylko amerykance chyba moga to obejrzec -== napewno nie europa == um...nie chciało mi sie czytac... *wstydniś* wiem że jestem leń razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 7:57 am
Driadaa shilian90 Mroovecka też Cis ie nie otwiera?? tak btw. gustowne okularki biggrin dzieki. czytaj, co piosza. tylko amerykance chyba moga to obejrzec -== napewno nie europa == badziew...
ps. bardzo mi sie twoj ludek podoba kamie go smile ;D dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 7:59 am
Moze niedlugo odseparuja gaiowiczow europejskich calkowicie? bedziemy mieli bardziej badziewne monthly collectibles i daily chance xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 8:14 am
ichabot Moze niedlugo odseparuja gaiowiczow europejskich calkowicie? bedziemy mieli bardziej badziewne monthly collectibles i daily chance xp przeciez juz mamy, nie wiedziales? rofl rofl rofl 4laugh 4laugh stare stare emo crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 8:42 am
SZLAG!! >.< to nie fair!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 2:01 pm
Nie rozumiem takiej polityki... Reklamowac powszechnie cos, z czego i tak nie wszyscy moga skorzystac... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 4:57 am
Zimtca Nie rozumiem takiej polityki... Reklamowac powszechnie cos, z czego i tak nie wszyscy moga skorzystac... surprised moze chca, zebysmy sie tam przeprowadzili xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:50 am
wilkus Zimtca Nie rozumiem takiej polityki... Reklamowac powszechnie cos, z czego i tak nie wszyscy moga skorzystac... surprised moze chca, zebysmy sie tam przeprowadzili xp Lece, pedze do USA. Juz kupilam bilet i spakowalam gatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|