|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:44 am
mam zamiar jak najszybciej zapisac sie na jakis kurs, tylko nie wiem czym sie kierowac wybierajac szkole. moze ktos juz zdawal? chetnie przyjme wszystkie opinie, rady i wszelaka pomoc razz .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:42 am
nie zdałam, ale będę.
trudno mi powiedziec, kursu nie robiłam w Warszawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 10:17 am
ja powiem tak - najlepiej kierowac sie tym, jaki jest instruktor.. bo jak za duzo wrzeszczy, to nie jest dobrze, bo sie czlowiek stresuje.. xp najlepiej, zeby byl spokojny i zeby sie z nim fajnie jezdzilo smile bo inaczej jazda staje sie mordega..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:01 am
A jak będziesz już zdawac egzamin, to wez ze sobą kopertę w której cos jest, najlepiej jakas katka z zyczeniami, ale zby nie prześwitywała, daj/rzuc kurtke na tylne siedzenie tak, zeby to było widac i jak juz zdasz to wiej po papiery zanim kolo się o kopertę upomni dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:15 am
Mnie chce ojciec zmusic do zrobienia prawka za rok, ale chyba mu sie nie uda twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:39 am
ichabot Mnie chce ojciec zmusic do zrobienia prawka za rok, ale chyba mu sie nie uda twisted ta sama sytuacja... tylko, ze mi sie po prostu nie chce... i moze troche zlosliwosci w tym jest. /jak regula przekory - im bardziej sie starasz, tym bardziej wszystko jest przeciw Tobie./ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|