|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:20 am
Andareen Jaki kolor? To zalezy co się wcześniej jadło dramallama Ja tak samo, ale to mi sie nie zdarzylo od paru lat. Kiedys mialem chorobe lokomocyjna. Niefajnie bylo. Na szczescie juz mi przeszlo. Moze dlatego, ze musze dojezdzac codziennie 20 km do szkoly smierdzacymi autobusami? evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 11:25 am
ichabot Andareen Jaki kolor? To zalezy co się wcześniej jadło dramallama Ja tak samo, ale to mi sie nie zdarzylo od paru lat. Kiedys mialem chorobe lokomocyjna. Niefajnie bylo. Na szczescie juz mi przeszlo. Moze dlatego, ze musze dojezdzac codziennie 20 km do szkoly smierdzacymi autobusami? evil choroba lokomocyjna, omg, mi sie rzadko to zdarza, ale jeszcze czasem mnie lapie... a kiedys narzygalam na siedzenie w autobusie jak bylam mala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 12:18 pm
po nadmiarze Blue Curacao z sokiem pomarańczowym moga byc tylko jednego koloru xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 12:21 pm
trochę obleśny topic. moje mają inny kolor rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 12:42 pm
Andareen mnie odbyt. moze ktos mnie gwalci jak spie gonk ? Stawiam na babcie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:11 pm
wicked que.en Andareen mnie odbyt. moze ktos mnie gwalci jak spie gonk ? Stawiam na babcie xp jesteście paksudne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:14 pm
ZebraDeath wicked que.en Andareen mnie odbyt. moze ktos mnie gwalci jak spie gonk ? Stawiam na babcie xp jesteście paksudne whee zgadzam sie .... Wiecie że każda kobieta to żyd question bo nie ma napletka rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:15 pm
Moje są żółte... ale czasami żygam krwią... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 1:59 pm
Evangee Moje są żółte... ale czasami żygam krwią... gonk Chyba czas na wizyte u lekarza confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|