Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Glupie przyzwyczajenia Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

I tak chodzi tylko o...
  ...ZLOTOOO :>
View Results

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Jun 15, 2007 9:41 am

Gveir
A ze wszystkiego ostatecznie i najbardziej nienawidzę jak ktoś mi coś przy włosach majstruje, dosłownie rękę bym urwał -_-" Chyba że robi to moja pani ^^
moj chlopak tez tak ma i tylko ja moge mu robic przedzialek na boku mrgreen
PostPosted: Sat Jun 16, 2007 8:16 am

Gveir
A ze wszystkiego ostatecznie i najbardziej nienawidzę jak ktoś mi coś przy włosach majstruje, dosłownie rękę bym urwał -_-" Chyba że robi to moja pani ^^
Twoja pani? czyli pani od polskiego czy mama? XD

ja uwielbiam jak mi ktos majstruje przy glowie... :]

Gagarin

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 11:44 am

Gveir

Ja też tego nie znoszę... Spytaj się mojej siostry, ona może ci na ten temat trochę powiedzieć... Nawet po rękach delikwenta biję jak mi we włosach coś robi...
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 11:48 am

Nałogowo obgryzam paznokcie, nie lubię kiedy ktoś do mnie przychodzi do pokoju, nie lubię gdy mnie z kompa zrzucają, często się drapię xD, nie lubię składać i rozkładać sofki, nałogowo lecę z kanału do kanału patrząc w telewizor, zawsze na śniadanie muszę zjeść pół bułki z serem żółtym, bo więcej nie zjem.

suicunka

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 8:22 am

--> Nie zasnę, jesli nie jest wsunięte do końca pod biurko krzesło (bo sobie będę wyobrazać, ze tam ktoś siedzi), kapciuchy nie są wsunięte jeden w drugi (bo ktoś mógłby w nich stać), a lusterko stoi gdzieś indziej, niż na biurku (nie wiem dlaczego....)

-->NIGDY nie scielę rano łóżka (po jaką cholerę, skoro i tak wracam do domu wieczorem i niedługo mam się kłąść spać?),

-->kurz na górnej półce to ma już swoją własną cywilizację (na dolnych odkurzam odkurzaczem XD)
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 11:02 am

Jak mi sie zadzior na pazurze zrobi i nie spiłuje to zaraz obgryzam całego paznokcia... stare I strasznie leniwa jestem... sweatdrop Acha i ZAWSZE idąc gdziekolwiek z kimkolwiek mam stresa ze nie bedzie tematów do rozmowy... gonk

BlackFriend

Lan Fan from Xing

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 4:27 am

arrow śpię przy otwartym oknie, nawet jak jest zima
arrow jak przychodzę z dworu, to buty zostawiam przy drzwiach od łazienki i jak ktoś musi za potrzebą, to zawsze się o nie zahaczy sweatdrop
arrow jak otwieram jogurt, sok, albo coklwiek co ma nakrętkę, to ją zawsze oblizuję sweatdrop

Więcej odchyłów nie paiętam rolleyes
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 9:27 am

Prawie nigdy nie pamiętam czy drzwi od mieszkania są zamknięte...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Lan Fan from Xing

PostPosted: Wed Oct 03, 2007 12:21 pm

Niedawno odkryłam nowe, dziwne przyzwyczajenie. Konkretniej spostrzegła to moja przyjaciółka. Mianowicie- pierwszą rzeczą, jaką robię po kupieniu mangi jest...obwąchanie jej sweatdrop Z ksiązkami mam podobnie rolleyes A wszystko to, bo zapach farby drukarskiej kocham! xD
PostPosted: Tue Feb 19, 2008 2:56 am

jha robię z jakiejkolwiek akratki origami niezależnie czy to ważne czy nie 3nodding

dziki_wieprz

Baliaur

PostPosted: Wed Feb 20, 2008 3:21 pm

Nienawidze jak ktos mi grzebie w moich rzeczach, torebce, komorce, kompie, szufladzie za to bym mogla rece poucinac.
Nie moge zasnac jak mam skarpetki na nogach.
Jak zapominam czyjes imie i mi gupio sie zapytac 2gi raz.
PostPosted: Thu Mar 27, 2008 6:54 am

Ja grzebię w paznokciach ze stresu. Biję innych (czasami) Nie nawidzę gdy ktoś mnie zwala z kompa. Nie nawidzę gdy muszę cos zjeść na siłe!!! I jeszcze jedno bardzo lubie BALAGAN!!!!! heart

Rysix

Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas