|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 9:41 am
Gveir A ze wszystkiego ostatecznie i najbardziej nienawidzę jak ktoś mi coś przy włosach majstruje, dosłownie rękę bym urwał -_-" Chyba że robi to moja pani ^^ moj chlopak tez tak ma i tylko ja moge mu robic przedzialek na boku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 8:16 am
Gveir A ze wszystkiego ostatecznie i najbardziej nienawidzę jak ktoś mi coś przy włosach majstruje, dosłownie rękę bym urwał -_-" Chyba że robi to moja pani ^^ Twoja pani? czyli pani od polskiego czy mama? XD ja uwielbiam jak mi ktos majstruje przy glowie... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:44 am
Gveir A ze wszystkiego ostatecznie i najbardziej nienawidzę jak ktoś mi coś przy włosach majstruje, dosłownie rękę bym urwał -_-" Chyba że robi to moja pani ^^ Ja też tego nie znoszę... Spytaj się mojej siostry, ona może ci na ten temat trochę powiedzieć... Nawet po rękach delikwenta biję jak mi we włosach coś robi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 11:48 am
Nałogowo obgryzam paznokcie, nie lubię kiedy ktoś do mnie przychodzi do pokoju, nie lubię gdy mnie z kompa zrzucają, często się drapię xD, nie lubię składać i rozkładać sofki, nałogowo lecę z kanału do kanału patrząc w telewizor, zawsze na śniadanie muszę zjeść pół bułki z serem żółtym, bo więcej nie zjem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:22 am
--> Nie zasnę, jesli nie jest wsunięte do końca pod biurko krzesło (bo sobie będę wyobrazać, ze tam ktoś siedzi), kapciuchy nie są wsunięte jeden w drugi (bo ktoś mógłby w nich stać), a lusterko stoi gdzieś indziej, niż na biurku (nie wiem dlaczego....)
-->NIGDY nie scielę rano łóżka (po jaką cholerę, skoro i tak wracam do domu wieczorem i niedługo mam się kłąść spać?),
-->kurz na górnej półce to ma już swoją własną cywilizację (na dolnych odkurzam odkurzaczem XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 11:02 am
Jak mi sie zadzior na pazurze zrobi i nie spiłuje to zaraz obgryzam całego paznokcia... stare I strasznie leniwa jestem... sweatdrop Acha i ZAWSZE idąc gdziekolwiek z kimkolwiek mam stresa ze nie bedzie tematów do rozmowy... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 4:27 am
arrow śpię przy otwartym oknie, nawet jak jest zima arrow jak przychodzę z dworu, to buty zostawiam przy drzwiach od łazienki i jak ktoś musi za potrzebą, to zawsze się o nie zahaczy sweatdrop arrow jak otwieram jogurt, sok, albo coklwiek co ma nakrętkę, to ją zawsze oblizuję sweatdrop
Więcej odchyłów nie paiętam rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 9:27 am
Prawie nigdy nie pamiętam czy drzwi od mieszkania są zamknięte...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 12:21 pm
Niedawno odkryłam nowe, dziwne przyzwyczajenie. Konkretniej spostrzegła to moja przyjaciółka. Mianowicie- pierwszą rzeczą, jaką robię po kupieniu mangi jest...obwąchanie jej sweatdrop Z ksiązkami mam podobnie rolleyes A wszystko to, bo zapach farby drukarskiej kocham! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 2:56 am
jha robię z jakiejkolwiek akratki origami niezależnie czy to ważne czy nie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 3:21 pm
Nienawidze jak ktos mi grzebie w moich rzeczach, torebce, komorce, kompie, szufladzie za to bym mogla rece poucinac. Nie moge zasnac jak mam skarpetki na nogach. Jak zapominam czyjes imie i mi gupio sie zapytac 2gi raz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 6:54 am
Ja grzebię w paznokciach ze stresu. Biję innych (czasami) Nie nawidzę gdy ktoś mnie zwala z kompa. Nie nawidzę gdy muszę cos zjeść na siłe!!! I jeszcze jedno bardzo lubie BALAGAN!!!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|