|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:35 am
spierniczylam sie dzis ze schodow w akademiku crying (nie to nie przez moje spodnie) tym razem przez szmate pani Jadzi crying to nie koniec nieszczesc. na placu bankowym wkrecilam sie w ruchome schody (tak, tym razem to przez spodnie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:37 am
ojoj, jak to mówią nieszczęścia chodzą parami... mimo wszystko wyjątkowy pechozol. Bardzo współczuję. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:43 am
Daedhel ojoj, jak to mówią nieszczęścia chodzą parami... mimo wszystko wyjątkowy pechozol. Bardzo współczuję. sad pogłaskaj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:51 am
Baranina spierniczylam sie dzis ze schodow w akademiku crying (nie to nie przez moje spodnie) tym razem przez szmate pani Jadzi crying to nie koniec nieszczesc. na placu bankowym wkrecilam sie w ruchome schody (tak, tym razem to przez spodnie) czy to bedzie chamskie jak powiem HAHAHA... *głaska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:53 am
Mroovecka Baranina spierniczylam sie dzis ze schodow w akademiku crying (nie to nie przez moje spodnie) tym razem przez szmate pani Jadzi crying to nie koniec nieszczesc. na placu bankowym wkrecilam sie w ruchome schody (tak, tym razem to przez spodnie) czy to bedzie chamskie jak powiem HAHAHA... *głaska* tak whee mi nie jest do smiechu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:07 pm
biedna owieczka... chodź, wytrzemy nosek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:12 pm
Baranina Mroovecka Baranina spierniczylam sie dzis ze schodow w akademiku crying (nie to nie przez moje spodnie) tym razem przez szmate pani Jadzi crying to nie koniec nieszczesc. na placu bankowym wkrecilam sie w ruchome schody (tak, tym razem to przez spodnie) czy to bedzie chamskie jak powiem HAHAHA... *głaska* tak whee mi nie jest do smiechu. plasiam...*głaszcze...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:16 pm
ZebraDeath biedna owieczka... chodź, wytrzemy nosek.... w twoj rekawek? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:46 pm
a dobrze Ci tak, mała kłamczuszko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 1:11 pm
wszystko mi mozna zarzucic, zem zlosliwa, zem wredna, zem pusta i niemoralna ale nie ze klamczucha whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 12:38 am
jak kiedys jezdzilam na lyzwach, to spadlam prosto na kosc ogonowa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 1:17 am
Evil123Angel jak kiedys jezdzilam na lyzwach, to spadlam prosto na kosc ogonowa rofl tez cie tak bolalo jak mnie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:31 am
oi biedna ty! Wiem jak to boli, bo w tym roku jak byłam na sankach i zjeżdżałam z górki, która była strasznie "dołowata" tak skoczyłam, że przez 2 miesiące mnie bolało. To było straszne, nie mogłam się podnieść na początku i śmiesznie chodziłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:12 am