|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 9:21 am
wicked que.en Oczywiście, że tak myślę. Przecież tak to bym tego nie napisała... więc nie martw się o spodnie, tylko o schody i zrób wszystko, żeby były dobre i więcej nie pożerały twoich spodni. Może wydają im się apetyczne i to dlatego? xp albo ze sa na mnie zaluzne i dzadza rade zleciec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 9:41 am
Baranina wicked que.en Oczywiście, że tak myślę. Przecież tak to bym tego nie napisała... więc nie martw się o spodnie, tylko o schody i zrób wszystko, żeby były dobre i więcej nie pożerały twoich spodni. Może wydają im się apetyczne i to dlatego? xp albo ze sa na mnie zaluzne i dzadza rade zleciec xp twierdzisz ze schody sa zboczone? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 9:42 am
Mroovecka Baranina wicked que.en Oczywiście, że tak myślę. Przecież tak to bym tego nie napisała... więc nie martw się o spodnie, tylko o schody i zrób wszystko, żeby były dobre i więcej nie pożerały twoich spodni. Może wydają im się apetyczne i to dlatego? xp albo ze sa na mnie zaluzne i dzadza rade zleciec xp twierdzisz ze schody sa zboczone? biggrin tak, no napewno. zawsze wydawaly mi sie podejrzane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|