Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
zamiłowanie do hazardu. Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

czy ta bluzeczka jest meska?
  tak
  nie
  nie wiem, nie znam sie.
View Results

pani psychol

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 12:35 pm

Trampki. No ja kocham te buty. Takie tradycyjne, czarne trampy. Tylko teraz są wszędzie takie pseudo-trampy w jakieś kwiatuszki, cholera wie co tam jest. Z resztą te zwykłe trampy też wszyscy noszą. Napiszą flajmasterem jakimś różowym znak anarchii, nie wiedzą po kiego to tam jest, ale to cooo... fajnie tak po szkole chodzić. Niech se swastykę trzasną, też fajnie będzie.
Grochy. Też fajna sprawa. Powrót do lat 60', tylko ciekawe jaki procent osób, które noszą grochy o tym wiedzą? To tragedia jest po prostu. Normalnie masakra. Jakby Karl Lagerfeld i Vieviene Westwood zobaczyli co tu się dzieje to by padli na miejscu. Oo! Teraz to pojechałam po całości, a co!
PostPosted: Tue Jun 05, 2007 6:36 am

wicked que.en
Trampki. No ja kocham te buty. Takie tradycyjne, czarne trampy. Tylko teraz są wszędzie takie pseudo-trampy w jakieś kwiatuszki, cholera wie co tam jest. Z resztą te zwykłe trampy też wszyscy noszą. Napiszą flajmasterem jakimś różowym znak anarchii, nie wiedzą po kiego to tam jest, ale to cooo... fajnie tak po szkole chodzić. Niech se swastykę trzasną, też fajnie będzie.
Grochy. Też fajna sprawa. Powrót do lat 60', tylko ciekawe jaki procent osób, które noszą grochy o tym wiedzą? To tragedia jest po prostu. Normalnie masakra. Jakby Karl Lagerfeld i Vieviene Westwood zobaczyli co tu się dzieje to by padli na miejscu. Oo! Teraz to pojechałam po całości, a co!

ale mody sie zmieniają :XP: prawda jest taka, ze za niedlugo zamiast groszków ktoś wymyśli cośtam, a potem cośtam...

Ciekawe, ile nowych ubran mozna jeszcze wymyslec. ?

Pszczola_M

shilian90

PostPosted: Tue Jun 05, 2007 7:15 am

duuużo.
PostPosted: Tue Jun 05, 2007 7:23 am

Pszczola_M
wicked que.en

ale mody sie zmieniają :XP: prawda jest taka, ze za niedlugo zamiast groszków ktoś wymyśli cośtam, a potem cośtam...

Ciekawe, ile nowych ubran mozna jeszcze wymyslec. ?

Aa ja lubię osoby, które trzymają się jednego stylu i wiedzą co lubią. Za to nie lubię osób, które ubierają się w coś, bo jest teraz modne. To, że jest modne, nie oznacza, że pasuje do wszystkiego. Trochę krzty rozsądku, no xp

pani psychol

Jukatan

PostPosted: Tue Jun 05, 2007 12:08 pm

Ech.

niektóre dziewczyny bowiem nie rozumią, że moda jest po to, by wybrać spośród modnych rzeczy coś, co im pasuje i stworzyć własny styl, a nie kopiować bezgustnie.

Bluzka bardzo fajna, gdzie ją kupiłaś?
PostPosted: Tue Jun 05, 2007 1:41 pm

jak dla mnie unisex

madburack

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 11:00 am

Jukatan
Ech.

niektóre dziewczyny bowiem nie rozumią, że moda jest po to, by wybrać spośród modnych rzeczy coś, co im pasuje i stworzyć własny styl, a nie kopiować bezgustnie.

nie powiem bo ktos kupi sobie nie daj boze taka sama.
nie lubie mody i juz. wole sama tworzyc siebie.
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 11:01 am

Pszczola_M
wicked que.en
Ale wybombista. I wcale nie męska... mrgreen
Legginsy... Gdyby nie to, że 3/4 osób w nich chodzi (chociaż nawet nie wiedzą jak je ładnie zestawić)- miałabym je. No taa.

Zgodze sie. Tak samo z baletkami (balerinkami) w groszki, moją koszulką w groszki, wszystko, co jest w groszki, tak samo chyba z trampkami. uwielbiam te buty, ale w pewnym momencie byly jak dla mnie zbyt popularne. dalej są?

A koszulka super.
tak, ja nie lubie groszkow bo agresje we mnie wyzwalajo xp

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 11:13 am

Baranina
Jukatan
Ech.

nie powiem bo ktos kupi sobie nie daj boze taka sama.
nie lubie mody i juz. wole sama tworzyc siebie.
jakbyś mogła, to prosze, napisz mi na PM, chce zobaczyc inne rzeczy tej firmy, plooosieeee... cry
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces