|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 7:19 am
wicked que.en No ja wiem, że są! Myślisz, że po co ja wydałam 2.80 na książeczkę z 50. kolorowankami? Do tego są jeszcze... dwa wierszyki! Dla mnie bomba! dla mnie tez! zamiesc wierszyki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 8:09 am
Przeczytaj mi Mamo!
Roztargnienie. (Andrzej Polakowski) Mama przyniosła mi tydzień temu dla babci barwną kartkę z kwiatami; tatuś się spieszył i wziąć jej nie mógł, a imieniny są tuż przed nami. - Wrzuć ją do skrzynki dzisiaj po drodze, by doszła w porę- mama powiada. - Dobrze, Mamusiu, zaraz wychodzę i do kieszeni przesyłkę wkładam. Jednak deszcz lunął, zagrzmiały burze. Kiedy dni przyszły dżdżyste, niemiłe, chowając bluzę w szafie na dłużej, przeciwdeszczową kurtkę włożyłem. Gdy dzisiaj chciałem znów ubiór zmieniać w bluzie znalazłem kartkę w kieszeni. - Przepraszam, Babciu, wyślę życzenia za rok, z okazji nowych imienin.
Przeczytaj mi Tato! Wakacje z dziadkiem. (Barbara Łukowiak) Na wakacje już za miesiąc jedzie w góry Tomek z Wiesią, w leśniczówce, w środku lasu, dzieci spędzą dużo czasu, i z tego są bardzo rade, bo leśniczym jest ich dziadek. Nieraz pójdą na wycieczkę, a najchętniej to nad rzeczkę, będą z dziadkiem łowić ryby, lub wyruszą w las na grzyby, a gdy wyjdą na polanę, uzbierają malin dzbanek. Zwierzętom zaś, tym w zagrodzie, siano będą nosić co dzień. Nim pojawią się na stacji, będą mieć już plan wakacji.
O proszę. Piękne wiersze. Poezja! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 8:12 am
wicked que.en Przeczytaj mi Mamo!
Roztargnienie. (Andrzej Polakowski) Mama przyniosła mi tydzień temu dla babci barwną kartkę z kwiatami; tatuś się spieszył i wziąć jej nie mógł, a imieniny są tuż przed nami. - Wrzuć ją do skrzynki dzisiaj po drodze, by doszła w porę- mama powiada. - Dobrze, Mamusiu, zaraz wychodzę i do kieszeni przesyłkę wkładam. Jednak deszcz lunął, zagrzmiały burze. Kiedy dni przyszły dżdżyste, niemiłe, chowając bluzę w szafie na dłużej, przeciwdeszczową kurtkę włożyłem. Gdy dzisiaj chciałem znów ubiór zmieniać w bluzie znalazłem kartkę w kieszeni. - Przepraszam, Babciu, wyślę życzenia za rok, z okazji nowych imienin.
Przeczytaj mi Tato! Wakacje z dziadkiem. (Barbara Łukowiak) Na wakacje już za miesiąc jedzie w góry Tomek z Wiesią, w leśniczówce, w środku lasu, dzieci spędzą dużo czasu, i z tego są bardzo rade, bo leśniczym jest ich dziadek. Nieraz pójdą na wycieczkę, a najchętniej to nad rzeczkę, będą z dziadkiem łowić ryby, lub wyruszą w las na grzyby, a gdy wyjdą na polanę, uzbierają malin dzbanek. Zwierzętom zaś, tym w zagrodzie, siano będą nosić co dzień. Nim pojawią się na stacji, będą mieć już plan wakacji.
O proszę. Piękne wiersze. Poezja! xp *whoash*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 12:05 pm
Kasmizar: Właśnie widze, czym jest prawdziwy świat, nogi mnie bolą a nie ma mi kto ich w obecnej chwili wymasować xd musze poczekać jeszcze trzy tygodnie ;D
Baranina: Dziwię się, że Ci chciała wcisnąc Miss Sporty o.O sprzedawczynie przeważnie dostają prowizję od sprzedanych przedmiotów, więc bardziej jej zależy na sprzedaniu droższej rzeczy. Musiała być wyjątkowo zła na cały świat.
Lady: Trzeba wciskać. Może i nudna roobota, ale widzisz - ja już zarobiłam w cztery dni 200 złotych, to jest coś. A nudno nie jest, jak sama widzisz - jest śmiesznie. I te wszystkie baby, które mówią, że są uczulone nie na składnik, a na zapach produktu! Albo, że pumeks ze skały wulkanicznej, bo brązowy, to wygląda jak brudny! To coś cudownego xD
Miałam wczoraj tylko jeden przypadek, jak jakiś typ nagle podszedł do mnie, złapal mnie za ramiona, potem przytulił i zapytał, czy umiem po niemiecku. Ja mu na to, że nein. A od tylko mruknął i odszedł.
Dzisiaj z kolei, gdy spytałam jakiejś pani, czy chce spróbowac naszych kosmetyków, to dostałam wykład, jak ją nogi bolą na starość.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|