Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Głupota ludzka nie zna granic Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

mydło
  powidło
  widło
  kopydło
  bydło
  Tinky Winky.
View Results

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 12:08 pm

Chomik tako rzecze: Wole oszczedzac swoj (i czesto cudzy) czas, wiec na wiadomosci od obcych na giegie/tlenie zwyczajnie nie odpowiadam. Chyba, ze odezwie sie stary znajomy, ktorego nie mam w kontaktach i na poczatku rozmowy nie zapomni o przedstawieniu sie mrgreen
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 6:24 am

Ja odpisuję tylko wtedy, jak osoba jest z mojego miasta i mnie już denerwuje, bo zawsze się loguje i pierwsza czynność jaką wykonuje jest napisanie do mnie "HEJKA". Wtedy przystępuje do akcji i próbuję tę osobę przekonać, że ma do czynienia z osobą chorą psychicznie, która hoduje gumowe kaczki w głowie, i do tego, że tak naprawdę nie wie czego szuka... Iście.

pani psychol

Mroovecka

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 12:48 pm

a mnie irytuje dostawianie co drugi dzien
"czesc tu kasia, słyszałam ze chcesz zarobic - kliknij na linka w moim statusie..."
a ile to takich kaś już bylło...i to dosłownie kaś, bo kazda/kazde/kazdy sie tak podpisuje... a ja od razu ban z nienacka *asasassasa*
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 12:59 pm

Ale ty to zua jesteś! Od razu banana wklepujesz xp . Ja nigdy tak nie robię, bo lubię straszyć ludzi i się z nich śmiać- a te reklamę to ja też dostałam. Już ze cztery razy. Na szczęście już dali sobie spokój z tym badziewiem.

pani psychol

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas