|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 7:14 am
happy_goth_buf Hefajstion z tekstami to masz rację,ale trzeba uczcić,że bedzie polska wersja tego właśnie musicalu biggrin i to właśnie jest jej kawałek biggrin a nawet jeśli Ci się gość nie pdoba( razz )doceń jego głos,bo ma boski biggrin najbardziej mnie bierze jak facet ładnie śpiewa redface WOW!!! nie wiedziałam, że będzie polska wersja! super!!! 4laugh gość głos miał boski. ale nadal nie wiem, wydawało mi się, że to było wszytko to charakteryzacja a w realu ma i głos i wygląd (bo jak miał maske - ciacho!) mrgreen jak facet śpiewa, tak, to bierze. ale mnie chyba nadal najbardziej rozbrajają gitarzyści! heart sweatdrop co racja,to racja, ale zawsze może grać i śpiewać jednocześnie^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 9:14 am
ZebraDeath wicked que.en Zebra, ale ty mrocznaś i do tego ZUA xp no owszem, ale co to ma do rzczy? Bo napisałaś, że tobie się nie podoba, a tam wszystkie pisały wcześniej, że on taki boski jest. Dlatego jesteś mroczna i ZUA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 9:29 am
wicked que.en ZebraDeath wicked que.en Zebra, ale ty mrocznaś i do tego ZUA xp no owszem, ale co to ma do rzczy? Bo napisałaś, że tobie się nie podoba, a tam wszystkie pisały wcześniej, że on taki boski jest. Dlatego jesteś mroczna i ZUA. acha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 12:38 pm
Hefajstion happy_goth_buf Hefajstion z tekstami to masz rację,ale trzeba uczcić,że bedzie polska wersja tego właśnie musicalu biggrin i to właśnie jest jej kawałek biggrin a nawet jeśli Ci się gość nie pdoba( razz )doceń jego głos,bo ma boski biggrin najbardziej mnie bierze jak facet ładnie śpiewa redface WOW!!! nie wiedziałam, że będzie polska wersja! super!!! 4laugh gość głos miał boski. ale nadal nie wiem, wydawało mi się, że to było wszytko to charakteryzacja a w realu ma i głos i wygląd (bo jak miał maske - ciacho!) mrgreen jak facet śpiewa, tak, to bierze. ale mnie chyba nadal najbardziej rozbrajają gitarzyści! heart sweatdrop co racja,to racja, ale zawsze może grać i śpiewać jednocześnie^^ ale jak do tego ma cos wspolnego z warzywem, zakrwawilas mu kiedys gitare a on odaje Ci swoje piwo to spierdalaj gdzie pieprz rosnie - to nie jest ideal! gonk crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 11:24 pm
a ta dalej swoje.... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:05 pm
wilkus a ta dalej swoje.... rolleyes wybacz, ja mam to wpisane w umowe. dupek z niego i tyle i nie pogodze sie z tym jeszcze dlugo... a jutro go pewnie zobacze znowu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|