|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:57 am
Baranina jesli zalicze ta sesje bez poprawki (w co szczerze watpie) to zapraszam 3 pierwsze osoby ktore sie zglosza na browar. powiem inaczej jak nie zdasz koniec macania mojego tyłka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 2:59 am
Andareen ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... buehehe, to ja też i do tego się zgłaszam twisted . to mi od razu powiedz z czego i z kim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:00 am
Baranina ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... i ja to mi powiedz z czego i z kim. muszę się psychicznie przygotować....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:00 am
Gem_ma Baranina jesli zalicze ta sesje bez poprawki (w co szczerze watpie) to zapraszam 3 pierwsze osoby ktore sie zglosza na browar. powiem inaczej jak nie zdasz koniec macania mojego tyłka cool crying łeheeee crying i gdzie ja sobie drugiego kochanka znajde wtedy crying musze zdac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:01 am
ZebraDeath Baranina ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... i ja to mi powiedz z czego i z kim. muszę się psychicznie przygotować.... nie wiem jeszcze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:02 am
Baranina Gem_ma Baranina jesli zalicze ta sesje bez poprawki (w co szczerze watpie) to zapraszam 3 pierwsze osoby ktore sie zglosza na browar. powiem inaczej jak nie zdasz koniec macania mojego tyłka cool crying łeheeee crying i gdzie ja sobie drugiego kochanka znajde wtedy crying musze zdac 3nodding kukukukukukuuuuuu, staraj sie a ci sie opłaci cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:16 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina jesli zalicze ta sesje bez poprawki (w co szczerze watpie) to zapraszam 3 pierwsze osoby ktore sie zglosza na browar. powiem inaczej jak nie zdasz koniec macania mojego tyłka cool crying łeheeee crying i gdzie ja sobie drugiego kochanka znajde wtedy crying musze zdac 3nodding kukukukukukuuuuuu, staraj sie a ci sie opłaci cool ożesz, ty chłopcze do macania, a siostrze już nie dasz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:17 am
ZebraDeath Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina jesli zalicze ta sesje bez poprawki (w co szczerze watpie) to zapraszam 3 pierwsze osoby ktore sie zglosza na browar. powiem inaczej jak nie zdasz koniec macania mojego tyłka cool crying łeheeee crying i gdzie ja sobie drugiego kochanka znajde wtedy crying musze zdac 3nodding kukukukukukuuuuuu, staraj sie a ci sie opłaci cool ożesz, ty chłopcze do macania, a siostrze już nie dasz?! eeee... nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 3:46 am
ZebraDeath Andareen ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... buehehe, to ja też i do tego się zgłaszam twisted . to mi od razu powiedz z czego i z kim. Dragon Ball, GokuxVegeta (nie bede cie zameczac Dir En Grey, z reszta z Diru od cholery fikow na necie jest xP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:26 am
Andareen ZebraDeath Andareen ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... buehehe, to ja też i do tego się zgłaszam twisted . to mi od razu powiedz z czego i z kim. Dragon Ball, GokuxVegeta (nie bede cie zameczac Dir En Grey, z reszta z Diru od cholery fikow na necie jest xP) ahahahaha XDDD revania, jak zebra ci napisze to daj i mi przeczytac xddddddd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 6:20 am
shilian90 Andareen ZebraDeath Andareen ZebraDeath a ja jak zdam (na przyzwoitym poziomie) to napiszę fika 2 osobom, jakie się zxgłoszą. na życzenie, z czego, jaki pairing, do wyboru do koloru.... buehehe, to ja też i do tego się zgłaszam twisted . to mi od razu powiedz z czego i z kim. Dragon Ball, GokuxVegeta (nie bede cie zameczac Dir En Grey, z reszta z Diru od cholery fikow na necie jest xP) ahahahaha XDDD revania, jak zebra ci napisze to daj i mi przeczytac xddddddd a to już z Zebrą obgaduj... jak będzie chciała, to ci da... (Zebra, a w to zdanie prezentacja się tylko liczy, czy jeszcze cos ninja ?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|