|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 5:49 am
Nszo-czi mi też by się przydał jakiś pomysł na kobietę w średnim wieku,która widzi tylko to,co jej akurat wygodnie widzieć evil kogo?? :O a ja chce zabić wynaturzonego, nieuleczalnie nieporadnego debila i glupia wygladajaca jak prosie w peruce tragicznie, beznadziejną idiotkę... eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:29 am
pewnego wkurzającego mnie moda i jej krewnych i znajomych...i tu nie chodzi o zadnego Moda z PPC...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:31 am
Mroovecka pewnego wkurzającego mnie moda i jej krewnych i znajomych...i tu nie chodzi o zadnego Moda z PPC... szkoda, bo juz myslalam ze mnie sweatdrop napewno chodzi ci o nas bo nie ma cie na innej gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:33 am
Baranina Mroovecka pewnego wkurzającego mnie moda i jej krewnych i znajomych...i tu nie chodzi o zadnego Moda z PPC... szkoda, bo juz myslalam ze mnie sweatdrop napewno chodzi ci o nas bo nie ma cie na innej gildii xd a czy świat kreci sie tylko wokol Gai i gildii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:35 am
Mroovecka Baranina Mroovecka pewnego wkurzającego mnie moda i jej krewnych i znajomych...i tu nie chodzi o zadnego Moda z PPC... szkoda, bo juz myslalam ze mnie sweatdrop napewno chodzi ci o nas bo nie ma cie na innej gildii xd a czy świat kreci sie tylko wokol Gai i gildii?? a o tym nie pomyslalam, ot widzisz. mnie wkurzaja moderatorzy na digart stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:42 am
Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka pewnego wkurzającego mnie moda i jej krewnych i znajomych...i tu nie chodzi o zadnego Moda z PPC... szkoda, bo juz myslalam ze mnie sweatdrop napewno chodzi ci o nas bo nie ma cie na innej gildii xd a czy świat kreci sie tylko wokol Gai i gildii?? a o tym nie pomyslalam, ot widzisz. mnie wkurzaja moderatorzy na digart stare a mnie kutasy na innej stronie...i to az tak, ze zaczelam klnąć... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:48 am
Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka pewnego wkurzającego mnie moda i jej krewnych i znajomych...i tu nie chodzi o zadnego Moda z PPC... szkoda, bo juz myslalam ze mnie sweatdrop napewno chodzi ci o nas bo nie ma cie na innej gildii xd a czy świat kreci sie tylko wokol Gai i gildii?? a o tym nie pomyslalam, ot widzisz. mnie wkurzaja moderatorzy na digart stare a mnie kutasy na innej stronie...i to az tak, ze zaczelam klnąć... :/ no az tak mnie nie zdenerwowali xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:56 am
Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka pewnego wkurzającego mnie moda i jej krewnych i znajomych...i tu nie chodzi o zadnego Moda z PPC... szkoda, bo juz myslalam ze mnie sweatdrop napewno chodzi ci o nas bo nie ma cie na innej gildii xd a czy świat kreci sie tylko wokol Gai i gildii?? a o tym nie pomyslalam, ot widzisz. mnie wkurzaja moderatorzy na digart stare a mnie kutasy na innej stronie...i to az tak, ze zaczelam klnąć... :/ no az tak mnie nie zdenerwowali xp poprostu ja mam taki charakter, jestem porywcza i wybuchowa wiec nie recze co teraz moze wyjsc spod moich palców...Ci co mnie znają, wiedzą co potrafie zrobić/powiedzieć, prosto w twarz, nawet jak to jest ktoś starszy i ma nade mną władze... a ide sie wyżyć na kartce i ołówku...a moze nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:57 am
Mroovecka poprostu ja mam taki charakter, jestem porywcza i wybuchowa wiec nie recze co teraz moze wyjsc spod moich palców... a ide sie wyżyć na kartce i ołówku...a moze nie... to moze jednak kardke i olowek wybierz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 10:49 am
Baranina Mroovecka poprostu ja mam taki charakter, jestem porywcza i wybuchowa wiec nie recze co teraz moze wyjsc spod moich palców... a ide sie wyżyć na kartce i ołówku...a moze nie... to moze jednak kardke i olowek wybierz 3nodding oj tak oj tak...*wspomina* czemu za kazdym razem staje mi przed oczami ostatni obóz narciarski?? hehe biedna "pani opiekun"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|