|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 8:59 am
Japońskie są fajne, a tych demonicznych to jest już moim zdaniem za dużo. Ale co kto lubi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 9:43 am
ja chcem 2 takie i 2 takie mrgreen poki co mam demonic a yoki's na poł z Zebra.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 10:25 am
Driadaa mozesz mi odsprzedac koperte jesli chcesz smile dlaczego ja nie dostaje listow...to glupie, jestem na gai juz jakis czas i nie wiem jak to dziala xp placic chyba trzeba, nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 11:07 am
oba sa fajne. poczekam az stanieja i se kupie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 11:13 am
_b_u_r_a_k_ Driadaa mozesz mi odsprzedac koperte jesli chcesz smile dlaczego ja nie dostaje listow...to glupie, jestem na gai juz jakis czas i nie wiem jak to dziala xp placic chyba trzeba, nie? nie tylko płacić. Jeszcze mieszkać w kraju z listy uprzywilejowanych, albo kupować dolary i bulić za znaczki pocztowe do Stanów. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 11:32 am
Daedhel _b_u_r_a_k_ Driadaa mozesz mi odsprzedac koperte jesli chcesz smile dlaczego ja nie dostaje listow...to glupie, jestem na gai juz jakis czas i nie wiem jak to dziala xp placic chyba trzeba, nie? nie tylko płacić. Jeszcze mieszkać w kraju z listy uprzywilejowanych, albo kupować dolary i bulić za znaczki pocztowe do Stanów. xp tak wlasnie mi sie wydawalo...nie jestem az tak rozrzutna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 11:54 am
_b_u_r_a_k_ Daedhel _b_u_r_a_k_ Driadaa mozesz mi odsprzedac koperte jesli chcesz smile dlaczego ja nie dostaje listow...to glupie, jestem na gai juz jakis czas i nie wiem jak to dziala xp placic chyba trzeba, nie? nie tylko płacić. Jeszcze mieszkać w kraju z listy uprzywilejowanych, albo kupować dolary i bulić za znaczki pocztowe do Stanów. xp tak wlasnie mi sie wydawalo...nie jestem az tak rozrzutna xp ta. ja tez. szczegolnie, ze podobno za jedna koperte wychodzi 13,50 (jak tos placil na poczcie) albo 7,50 (jak zkonta odciagali)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 12:24 pm
4,118 golda. prawdopodobnie itemy tanieja do okolo 10k wiec jezcze tylko 6 ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 12:52 pm
Yokai jest ekstra, ale demoniki tez fajne. Moim zdaniem jedne z lepszych monthly collectibles co najmniej tego roku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:20 am