|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:38 am
Baranina Jukatan Baranina a czemu masz taka dziwna sygnaturke? nie wiem, co w niej dziwnego? Naruto i Sasuke to bohaterowie "Naruto", powinnas to znac, a jesli nie, to poszukaj na wikipedii moze... albo popytaj kolezanek... Oni tam wciagaja makaron, sie jada sie go czasami w domach, ma-ka-ron, moze byc Lubelli, podaje sie go np w zupie, albo do sosow, ewentualnie sam, z cukrem, z jogurtem, jak chcesz, to Ci kiedys ugotuje, skoro nie widzialas ani nie jadlas. A Jukatan= Juka + Tan to działanie matematyczne nie na liczbach a na słowach, jesli chodzilas kiedykowliek do skzoly, toprawdopodobnie mialas matematyke i podobne dzialania, tyle, ze na liczbach... i tak mialam zmienic sygnature, ale nie znalazlam jakiejs fajnej na razie mrgreen jakos tak nieprzyzwoicie jedli ten makaron.
A wiesz... coś w tym jest, bo jak ja zobaczyłam wcześniejszą sygne to tak sobie pomyślałam, że to takie trochę takie... no "yaoicowate" jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:48 am
wicked que.en Baranina Jukatan Baranina a czemu masz taka dziwna sygnaturke? nie wiem, co w niej dziwnego? Naruto i Sasuke to bohaterowie "Naruto", powinnas to znac, a jesli nie, to poszukaj na wikipedii moze... albo popytaj kolezanek... Oni tam wciagaja makaron, sie jada sie go czasami w domach, ma-ka-ron, moze byc Lubelli, podaje sie go np w zupie, albo do sosow, ewentualnie sam, z cukrem, z jogurtem, jak chcesz, to Ci kiedys ugotuje, skoro nie widzialas ani nie jadlas. A Jukatan= Juka + Tan to działanie matematyczne nie na liczbach a na słowach, jesli chodzilas kiedykowliek do skzoly, toprawdopodobnie mialas matematyke i podobne dzialania, tyle, ze na liczbach... i tak mialam zmienic sygnature, ale nie znalazlam jakiejs fajnej na razie mrgreen jakos tak nieprzyzwoicie jedli ten makaron.
A wiesz... coś w tym jest, bo jak ja zobaczyłam wcześniejszą sygne to tak sobie pomyślałam, że to takie trochę takie... no "yaoicowate" jest xp a ja nie widzialam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:48 am
Baranina Jukatan Baranina a czemu masz taka dziwna sygnaturke? nie wiem, co w niej dziwnego? Naruto i Sasuke to bohaterowie "Naruto", powinnas to znac, a jesli nie, to poszukaj na wikipedii moze... albo popytaj kolezanek... Oni tam wciagaja makaron, sie jada sie go czasami w domach, ma-ka-ron, moze byc Lubelli, podaje sie go np w zupie, albo do sosow, ewentualnie sam, z cukrem, z jogurtem, jak chcesz, to Ci kiedys ugotuje, skoro nie widzialas ani nie jadlas. A Jukatan= Juka + Tan to działanie matematyczne nie na liczbach a na słowach, jesli chodzilas kiedykowliek do skzoly, toprawdopodobnie mialas matematyke i podobne dzialania, tyle, ze na liczbach... i tak mialam zmienic sygnature, ale nie znalazlam jakiejs fajnej na razie mrgreen jakos tak nieprzyzwoicie jedli ten makaron. purrrr.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|