Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Ankieta /prawdopodobnie wazne, wiec prosze przeczytac/ Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

polskie literki?
  yay
  niet
  whatever
View Results

pani psychol

PostPosted: Mon May 14, 2007 6:36 am

Andareen
Kasmizar
Nikt się Ciebie nawet nie smie czepiac, uwierz mi. Kolezanka zartuje.

a ja w tej chwili jestem przed okresem, wiec zarty do mnie lepioej kierowac dopiero w piatek rolleyes

uu... PMS się odzywa. To źle. Trzeba nad tym zapanować. Ja tam z tym problemów nie mam, ale nieważne.

Powiem krótko. Polskie znaki to powinien być obowiązek. W końcu to nie problem napisać posta z ogonkami szybko (jak ktoś nie jest kaleką), a poza tym jesteśmy polakami i piszemy po polsku. Tak samo z dużymi literami i ortografią, gramatyką, interpunkcją, etc.

W gwoli wyjaśnienia! nie używałam polskich znaków wcześniej, bo nie byłam pewna czy nie będzie tych cholernych krzaczków. Teraz już wiem, że jest normalnie, więc wracam do swojego nawyku normalnego pisania.
PostPosted: Mon May 14, 2007 7:49 am

wicked que.en
Andareen
Kasmizar

a ja w tej chwili jestem przed okresem, wiec zarty do mnie lepioej kierowac dopiero w piatek rolleyes

uu... PMS się odzywa. To źle. Trzeba nad tym zapanować. Ja tam z tym problemów nie mam, ale nieważne.

Powiem krótko. Polskie znaki to powinien być obowiązek. W końcu to nie problem napisać posta z ogonkami szybko (jak ktoś nie jest kaleką), a poza tym jesteśmy polakami i piszemy po polsku. Tak samo z dużymi literami i ortografią, gramatyką, interpunkcją, etc.

W gwoli wyjaśnienia! nie używałam polskich znaków wcześniej, bo nie byłam pewna czy nie będzie tych cholernych krzaczków. Teraz już wiem, że jest normalnie, więc wracam do swojego nawyku normalnego pisania.

Polakami pisze się z dużej tak na przyszłość wink . Z małej pisze się przymiotniki, np. polski, chiński, kambodżański itp.

Insane Lady-sama

ayeczka

PostPosted: Mon May 14, 2007 8:12 am

MY CHCEMY POLSKICH ZNAKOW!
PostPosted: Mon May 14, 2007 9:56 am

pafnuc
Andareen
[

to ty baba jestes?! eek
not too bright.. are you? wink
I'm too sexy for this screen cool

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Mon May 14, 2007 10:01 am

uważam, że powinny być. w koncu polska gildia.
PostPosted: Mon May 14, 2007 12:20 pm

Jukatan
pafnuc
Andareen
[

to ty baba jestes?! eek
not too bright.. are you? wink
I'm too sexy for this screen cool

rofl rofl rofl rofl rofl

Insane Lady-sama

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon May 14, 2007 12:41 pm

Ok. to teraz pytanie. czy jest jeszcze jakas osoba ktorej komp koduje polskie znaki?
PostPosted: Mon May 14, 2007 12:55 pm

Baranina
Ok. to teraz pytanie. czy jest jeszcze jakas osoba ktorej komp koduje polskie znaki?

mi normalnie sie wszystko wyswietla, tylko w nazwach tematow czasem jst cos nie tak

Insane Lady-sama

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon May 14, 2007 12:57 pm

Andareen
Baranina

mi normalnie sie wszystko wyswietla, tylko w nazwach tematow czasem jst cos nie tak
ok. to juz wiemy ze w tematach polskich znakow byc nie moze.
PostPosted: Mon May 14, 2007 2:04 pm

hmm... dla testu napisalam nazwe tematu polskimi znakami i wyswietla sie dobrze... ale jak na poczatku bylam w tej gildii, to widzialam zakrzaczone temat, wiec juz sama nie wiem...

Insane Lady-sama

pani psychol

PostPosted: Tue May 15, 2007 6:08 am

Andareen
wicked que.en
Andareen
Kasmizar

Polakami pisze się z dużej tak na przyszłość wink . Z małej pisze się przymiotniki, np. polski, chiński, kambodżański itp.

O patrz. Zapomniało mi się, a nie powinno. Zapamiętam teraz na dobre :3
PostPosted: Fri May 18, 2007 11:29 am

ekhem?.... czyli cio?

Gem_ma

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri May 18, 2007 11:44 am

Noo, to moze jakis mod niech po prostu zmieni ten punkt regulaminu, bo ankieta wyraznie wskazuje, ze wiekszosc jest za. Chociaz z drugiej strony moze owner powinien cos wiedziec rolleyes
PostPosted: Tue May 22, 2007 10:32 am

ja odruchowo uzywam polskich znakow i wydaje mi sie, ze znajdzie sie takich wiecej osob,wiec byloby to pewne ulatwienie

Hefajstion

Mroovecka

PostPosted: Tue May 22, 2007 12:04 pm

śfiente słowa Hef, śfiente :]
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items