|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 6:36 am
Andareen Kasmizar Nikt się Ciebie nawet nie smie czepiac, uwierz mi. Kolezanka zartuje. a ja w tej chwili jestem przed okresem, wiec zarty do mnie lepioej kierowac dopiero w piatek rolleyes
uu... PMS się odzywa. To źle. Trzeba nad tym zapanować. Ja tam z tym problemów nie mam, ale nieważne.
Powiem krótko. Polskie znaki to powinien być obowiązek. W końcu to nie problem napisać posta z ogonkami szybko (jak ktoś nie jest kaleką), a poza tym jesteśmy polakami i piszemy po polsku. Tak samo z dużymi literami i ortografią, gramatyką, interpunkcją, etc.
W gwoli wyjaśnienia! nie używałam polskich znaków wcześniej, bo nie byłam pewna czy nie będzie tych cholernych krzaczków. Teraz już wiem, że jest normalnie, więc wracam do swojego nawyku normalnego pisania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 7:49 am
wicked que.en Andareen Kasmizar Nikt się Ciebie nawet nie smie czepiac, uwierz mi. Kolezanka zartuje. a ja w tej chwili jestem przed okresem, wiec zarty do mnie lepioej kierowac dopiero w piatek rolleyes
uu... PMS się odzywa. To źle. Trzeba nad tym zapanować. Ja tam z tym problemów nie mam, ale nieważne.
Powiem krótko. Polskie znaki to powinien być obowiązek. W końcu to nie problem napisać posta z ogonkami szybko (jak ktoś nie jest kaleką), a poza tym jesteśmy polakami i piszemy po polsku. Tak samo z dużymi literami i ortografią, gramatyką, interpunkcją, etc.
W gwoli wyjaśnienia! nie używałam polskich znaków wcześniej, bo nie byłam pewna czy nie będzie tych cholernych krzaczków. Teraz już wiem, że jest normalnie, więc wracam do swojego nawyku normalnego pisania. Polakami pisze się z dużej tak na przyszłość wink . Z małej pisze się przymiotniki, np. polski, chiński, kambodżański itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 8:12 am
MY CHCEMY POLSKICH ZNAKOW!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 9:56 am
pafnuc not too bright.. are you? wink I'm too sexy for this screen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 10:01 am
uważam, że powinny być. w koncu polska gildia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:20 pm
Jukatan pafnuc not too bright.. are you? wink I'm too sexy for this screen cool rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:41 pm
Ok. to teraz pytanie. czy jest jeszcze jakas osoba ktorej komp koduje polskie znaki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:55 pm
Baranina Ok. to teraz pytanie. czy jest jeszcze jakas osoba ktorej komp koduje polskie znaki? mi normalnie sie wszystko wyswietla, tylko w nazwach tematow czasem jst cos nie tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:57 pm
Andareen Baranina Ok. to teraz pytanie. czy jest jeszcze jakas osoba ktorej komp koduje polskie znaki? mi normalnie sie wszystko wyswietla, tylko w nazwach tematow czasem jst cos nie tak ok. to juz wiemy ze w tematach polskich znakow byc nie moze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 2:04 pm
hmm... dla testu napisalam nazwe tematu polskimi znakami i wyswietla sie dobrze... ale jak na poczatku bylam w tej gildii, to widzialam zakrzaczone temat, wiec juz sama nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:08 am
Andareen wicked que.en Andareen Kasmizar Nikt się Ciebie nawet nie smie czepiac, uwierz mi. Kolezanka zartuje. a ja w tej chwili jestem przed okresem, wiec zarty do mnie lepioej kierowac dopiero w piatek rolleyes
W gwoli wyjaśnienia! nie używałam polskich znaków wcześniej, bo nie byłam pewna czy nie będzie tych cholernych krzaczków. Teraz już wiem, że jest normalnie, więc wracam do swojego nawyku normalnego pisania. Polakami pisze się z dużej tak na przyszłość wink . Z małej pisze się przymiotniki, np. polski, chiński, kambodżański itp. O patrz. Zapomniało mi się, a nie powinno. Zapamiętam teraz na dobre :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 11:44 am
Noo, to moze jakis mod niech po prostu zmieni ten punkt regulaminu, bo ankieta wyraznie wskazuje, ze wiekszosc jest za. Chociaz z drugiej strony moze owner powinien cos wiedziec rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 10:32 am
ja odruchowo uzywam polskich znakow i wydaje mi sie, ze znajdzie sie takich wiecej osob,wiec byloby to pewne ulatwienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|