|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 3:38 am
spojrzcie na mnie.
jestem czlowiekiem, ktory oblal historie.
patrzcie i podziwiajcie, bom zignorowala przewspaniala historie Prus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 4:18 am
Jukatan spojrzcie na mnie. jestem czlowiekiem, ktory oblal historie. patrzcie i podziwiajcie, bom zignorowala przewspaniala historie Prus. jasne jasne historia nie jest taka zła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 4:19 am
Ann_Miho Driadaa Ann_Miho ja zdawala matme i mysle ze zalicze przynajmniej tak wyglada z odpowiedzi. ale i tak jest strach ze moze cos jest zle i nie zdobede tyle ile bym chciala. nie bylo najgorzej wink zazdroszcze Ci zawsze umialas matme a ja beton ;( z odpowiedzi wynika ze nie zdam... ;( wiesz tez nie jestem zadowolona umialam zrobic te zadania a wpadlam w taki stres ze wszystko co bylo dobrze pokreslilam no ale jak licze to mi wychodzi te 18-20 pkt wiec mysle ze jakos mi sie uda chyba. jakbym nie pokreslila miala bym z 30 . wiesz czasem mozna zaliczyc nawet jesli odpowiedzi sa inne. nie martw sie sad znasz mnie, wiesz ze jestem jak kapusta ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 5:09 am
Driadaa Jukatan spojrzcie na mnie. jestem czlowiekiem, ktory oblal historie. patrzcie i podziwiajcie, bom zignorowala przewspaniala historie Prus. jasne jasne historia nie jest taka zła w sensie, ze co? ze latwa? to czemu nie zdawalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 5:57 am
Jukatan spojrzcie na mnie. jestem czlowiekiem, ktory oblal historie. patrzcie i podziwiajcie, bom zignorowala przewspaniala historie Prus. pierdoły gadasz. zdasz, łośku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 6:06 am
ZebraDeath Jukatan spojrzcie na mnie. jestem czlowiekiem, ktory oblal historie. patrzcie i podziwiajcie, bom zignorowala przewspaniala historie Prus. pierdoły gadasz. zdasz, łośku. psiech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 8:13 am
Driadaa Ann_Miho Driadaa Ann_Miho ja zdawala matme i mysle ze zalicze przynajmniej tak wyglada z odpowiedzi. ale i tak jest strach ze moze cos jest zle i nie zdobede tyle ile bym chciala. nie bylo najgorzej wink zazdroszcze Ci zawsze umialas matme a ja beton ;( z odpowiedzi wynika ze nie zdam... ;( wiesz tez nie jestem zadowolona umialam zrobic te zadania a wpadlam w taki stres ze wszystko co bylo dobrze pokreslilam no ale jak licze to mi wychodzi te 18-20 pkt wiec mysle ze jakos mi sie uda chyba. jakbym nie pokreslila miala bym z 30 . wiesz czasem mozna zaliczyc nawet jesli odpowiedzi sa inne. nie martw sie sad znasz mnie, wiesz ze jestem jak kapusta ;( nie martw sie bedzie dobrze mi tez nie poszlo wspaniele i pewnie o studiach na panstwowej uczelni moge sobie pomarzyc wiec nie jest u mnie tak wcale lepiej. zreszta zawsze mozesz liczyc na litosc wujka romana. hmm widocznie tak musialo byc. nie wiem nie chce gadac od rzeczy i bardziej cie pograzac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 4:38 am
O nie nie nie nie! Z matmą to ja mam tyle wspólnego co świnia z gwiazdami! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 2:55 am
Tak jak Kasmi, ciesze sie ze matma to w moim przypadku juz prehistoria. Nigdy nie lubilam tego przedmiotu, z reszta do dzis mam klopoty z tabliczka mnozenia. Nie pytajcie, jakim cudem udalo mi sie skonczyc liceum razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 3:08 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan spojrzcie na mnie. jestem czlowiekiem, ktory oblal historie. patrzcie i podziwiajcie, bom zignorowala przewspaniala historie Prus. pierdoły gadasz. zdasz, łośku. psiech że zacytuję, "pfi!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 2:29 am
Zimtca Tak jak Kasmi, ciesze sie ze matma to w moim przypadku juz prehistoria. Nigdy nie lubilam tego przedmiotu, z reszta do dzis mam klopoty z tabliczka mnozenia. Nie pytajcie, jakim cudem udalo mi sie skonczyc liceum razz chce isc w twoje slady i tez przejsc liceum. cholera, matma nie oproblem, u mnie najgorzej z chemia v_v'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|