|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 6:56 am
hehe, właśnie robię tego questa twisted . mysle, ze nas nie zbanuja, w koncu to ich wina, ze zrobili buga _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 6:58 am
a tak by the way... moze wejscie przez www.proxy.org tez by cos dalo wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 7:42 am
kurde, nie moge trafic duzych piorek, tylko jedno na poczatku sie wyswietlilo ;_;. teraz same male i srednie mam....
EDIT: O, JEST KOLEJNE DUŻE!!!!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:16 am
Hm... Mnie przede wszystkim ciekawi, dlaczego ten quest obejmuje tylko czesc userow. Czyzby chcieli zwiekszyc zainteresowanie itemkiem, a ten niby bug zrobili celowo? Wiem, fantazjuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:18 am
napisane bylo, ze ze wzgledu na prosbe sponsora... buga albo nie zauwazyli, albo olali, bo z drugiej strony to w dupie maja to, jak userzy znajda jakis sposob, w koncu oni sa w porzadku, bo zablokowali rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 12:15 pm
Co to za bug ze wilkus dal nam sposob na rownouprawnienie? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 12:57 pm
nie czytalam oficjalnego info, ale sadze, ze quest jest zwiazany z "Tsubasa Reservoir Chronicles" i jego promocją w danych krajach. Sponsorzy pewnie zapłacili za odpowiednia ilosc czapek, ale...? Nie wiem, malo logiczne.. w sumie...
hajda, drogie te czapki, jak ostatnio tak patrzylam... ale szkoda mi i muła i głownego konta na eksperymenty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 4:26 pm
a niby skad mieliby dac bana za to _^_?
to nie jest botowanie, ani wlamanie sie na konto... a sponsorzy nie wiedza, ze jest bug, wiec nie wiem czemu admini mieliby sie tym martwic rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|