|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:42 am
Kukus a moj mysli, ze jest niewidzialny a ja mam kota twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:50 am
Koty sa the best, bo zawsze wskocza tobie do lozeczka i pomrucza jesli nie mozesz zasnac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:53 am
Morning_Angel_Of_Truth Koty sa the best, bo zawsze wskocza tobie do lozeczka i pomrucza jesli nie mozesz zasnac blaugh w przypadku mojej kocicy to raczej na odwrot... jak spie, to ona mi wskakuje na lozko i mruczy mi do ucha. tym sposobem mnie budzi i kot laduje w przedpokoju, potem maiuczy, zeby go wpuscic i nie moge spac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 9:58 am
a co to ma do tematu? bo ja jakos nie zaczajam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 10:08 am
lordzio a co to ma do tematu? bo ja jakos nie zaczajam sweatdrop nic nie ma. i o to wlasnie chodzi dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 10:11 am
Andareen lordzio a co to ma do tematu? bo ja jakos nie zaczajam sweatdrop nic nie ma. i o to wlasnie chodzi dramallama aha ciekawie XD a moj pies jest glupi. i warto napomniec ze sra (za przproszeniem) gdzie popadnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 10:33 am
lordzio Andareen lordzio a co to ma do tematu? bo ja jakos nie zaczajam sweatdrop nic nie ma. i o to wlasnie chodzi dramallama aha ciekawie XD a moj pies jest glupi. i warto napomniec ze sra (za przproszeniem) gdzie popadnie... moj kot na szczescie sra tylko do kuwety, ale i ak jedzie, jakby sie ze 100 ptakow naraz zesralo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 3:21 pm
lordzio Andareen lordzio a co to ma do tematu? bo ja jakos nie zaczajam sweatdrop nic nie ma. i o to wlasnie chodzi dramallama aha ciekawie XD a moj pies jest glupi. i warto napomniec ze sra (za przproszeniem) gdzie popadnie... to juz raczej swiadczy zle o tobie, nie o psie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:36 am
Josz (o to u kreskowane dla niekumatych^^) bije wszystko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 1:06 am
nie rozumiem przepisu, ze nie piszemy polskich liter. jest chujowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 5:58 am
ZebraDeath nie rozumiem przepisu, ze nie piszemy polskich liter. jest chujowyteraz już można. alleluja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 6:00 am
shilian90 ZebraDeath nie rozumiem przepisu, ze nie piszemy polskich liter. jest chujowyteraz już można. alleluja. a żesz si ę ucieszy łam, och, c óż za rado ść! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 6:01 am
ZebraDeath shilian90 ZebraDeath nie rozumiem przepisu, ze nie piszemy polskich liter. jest chujowyteraz już można. alleluja. a żesz si ę ucieszy łam, och, c óż za rado ść! xp yep... <3 polskie litery.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 6:55 am
pisać tu kurwa i dyskutować, bo mi topic na psy (a może owce) schodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 4:47 am
chyba topic zmarł, więc pragne jedynie dokonać podsumowania poll'a... na chuj nam regulamin, wszyscy walą go w dupę?... dziękuję, dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|